Hyvästi siitepölyoireet Cowayn kevätkampanjan avulla. SE TARJOUS

Allergiakampanja

Jopa 15 % alennus valituista malleista alennuskoodilla "allergia15"

Käytä alennuskoodia allergy15 kassalla saadaksesi 15 % alennuksen kaikista ilmanpuhdistimista paitsi AP-1008CH. AP-1008CH:ssa on jo käynnissä kampanja, jossa saat oston mukana suodatinsarjan, joka on kaikkien asiakkaiden käytettävissä.
Tarjous on voimassa 30.6. asti.

Miksi ostaa Coway-ilmanpuhdistin?

Eteläkorealainen muotoilu ja laatu ovat laajasti tunnustettuja, ja Coway tarjoaa sinulle ilmanpuhdistimen, joka on valmistettu tarkasti ja vain parhaista materiaaleista. Lähes kaikki mallit ovat riippumattomasti testattuja sekä Asthma Allergy Nordicin suosittelemia, mikä tuo turvallisuuden tunteen asiakkaillemme. Älykkäät tekniset ominaisuudet, kuten hiukkasanturi, valoanturi, eco-mode ja automaattinen käyttötila tekevät Cowayn ilmanpuhdistimista kätevimmät ja ympäristöä säästävimmät ilmanpuhdistimet, jotka vieläpä toimivat täysin automaattisesti ympäristöstään riippumatta.

Maksimaalinen suojaus tavanomaisia kodin hiukkasia vastaan

Esisuodatin

Aktiivihiilisuodatin

Suodata ultrapieniä hiukkasia vastaan ​​Coway GreenHEPA™ -tekniikalla

GreenHEPA™-virustorjuntatekniikka takaa kaksinkertaisen suojan viruksia ja useita muita vastaan

Suodattimemme käsitellään erityisellä virustorjuntavalmisteella, joka on ihmiselle vaaraton. Se tarjoaa kaksinkertaisen suojan, joka on testattu laboratoriossa. Suodattaa 99,9 % ja neutraloi mahdollisesti haitalliset hiukkaset ilmasta². Ulkoinen lisätesti vahvistaa, että ihmisen koronavirus (HCoV-OC43) neutraloituu 2 tunnissa³.

Suunniteltu elämää varten

Yksinkertainen ja kompakti muotoiluni sopii mihin tahansa tilaan. Valkoinen, vihreä tai pinkki, minkä värin valitset?

Jetin teholla puhtaaseen ilmaan

MegaJet™-teknologialla voit valita, mihin puhdas ilma suunnataan.

Oma suunnattu tila

Suunnatussa tilassa puhdas ilma syötetään tehokkaasti eteen ja puhdas ilma leviää huoneeseen nopeammin. Tämä on erittäin tehokasta yhdistettynä ilmastointilaitteeseen/lämmittimeen, koska Jet kierrättää ilmaa nopeammin ja lämmittää/jäähdyttää tilaa ja vähentää siten kokonaisenergiankulutusta.

Oma normaali tila

Normaalitila levittää puhdasta ilmaa laajasti ylöspäin. Tarkoituksena on puhdistaa ensin laitteen lähellä olevat tilat nopeammin. Tämän jälkeen puhdas ilma leviää vähitellen laajemmalle koko tilaan.

Jetin omalaatuinen ulkomuoto

Vahvan suorituskykyinen, muotoilultaan siro ja moderni ilmanpuhdistin sopii täydellisesti kaikkiin tiloihin.

Tietoja ilmanpuhdistimista Cowaylta

Elämästäsi ja hengittämästäsi ilmasta huolehtimisesta on tullut tärkeämpää kuin koskaan. Nykyään voit lukea monista maista ja niiden ongelmista ilman puhtaanapidossa. Tämä kuitenkin vaikuttaa myös sisäympäristöösi, sillä sinun on aina tuuletettava ja luotettava, että normaali ilmanvaihtosi on merkkien mukainen. Niille teistä, jotka ottavat tämän vakavasti, on hyvä vaihtoehto hankkia ilmanpuhdistin. Siinä tapauksessa Coway-ilmanpuhdistin on yksi ehdottomasti parhaista tuotteista. Jos napsautat ”lue lisää”, voit lukea lisää, kun tutkimme Cowayn ilmanpuhdistimen tarjontaa.

Tietenkin kaikki vaativat olevansa parhaita, ja Coway on päättänyt sijoittua parhaiden joukkoon. Jos sitten vertailet hintaa laatuun, valintasi on vielä parempi. Miksi ilmanpuhdistimen käyttö on niin tärkeää? Yksinkertainen vastaus on, että saat paremman sisäilman, joka koostuu paremmasta hengitettävästä ilmasta. Luot vain alustan parempaan ja terveellisempään elämään. Jos olet astmaatikko tai allerginen siitepölylle, tarvitset todella Cowayn ilmanpuhdistimen, josta kerromme tarkemmin alla.

Nyt kun tiedät, että Coway-ilmanpuhdistin parantaa hengittämääsi ilmaa, mikä johtaa parempaan elämänlaatuun ja terveellisempään elämään, on aika selvittää miksi. Coway-ilmanpuhdistimet perustuvat moderniin teknologiaan, jota on testattu ja simuloitu eri laboratorioissa. Yksi suurista syistä, miksi Cowayn ilmanpuhdistimilla on niin hyvät arvot ja ne antavat niin hyvän tuloksen, ovat monet erilaiset käytetyt suodattimet. Tässä enimmäkseen HEPA-suodattimet tekevät karkean työn, kun taas muut suodattimet auttavat lisäämään vaikutusta. Se on myös asia, jota käsittelemme yksityiskohtaisemmin artikkelissamme.

Ilmanpuhdistimia on useita eri kokoja ja malleja, ja siksi näillä älykkäillä ja tehokkailla koneilla on myös erilaisia ​​tehoja. Coway-ilmanpuhdistimen valinta riippuu täysin sen alueen koosta, jolla haluat puhdistaa ilman, sekä negatiivisten hiukkasten tyypistä, jotka vaikuttavat huonoon ilmaan. Vakuutamme sinulle, että aina löytyy sinulle, perheellesi ja tarpeisiisi sopiva Coway-ilmanpuhdistin ja löydät sen informatiivisen artikkelimme avulla. Hinta, joka tarkoittaa, että useimmilla ihmisillä on varaa hemmotella itseään tällä ylellisyydellä.

Coway – Yritys, jolla on pakkomielle ajatus puhtaasta ilmasta

Itse asiassa Coway perustettiin ajatuksella puhtaamman ilman luomisesta ihmisille kaikkialla maailmassa jo yli 30 vuotta sitten. Se oli Etelä-Koreassa vuonna 1989 ja siitä lähtien brändi on levinnyt ympäri maailmaa korkean laadun ja todistetun vaikutuksensa ansiosta. Nykyään Coway ei ole vain Aasian suurin puhdasta sisäilmaa edistävä yritys, vaan se on toiminut vuodesta 2003 lähtien ja sillä on toimintoja ja toimipisteitä Malesiassa, Kiinassa, Thaimaassa ja Yhdysvalloissa. Vuodesta 2009 lähtien he ovat olleet edustettuina myös pääagentti Albion Nordic AB:n kautta, joka on todella näyttänyt tietä sisäilman ja laadukkaiden tuotteiden suhteen kaikessa puhtaasta ilmasta ilmastointiin ja lämmitykseen.

Että Cowayn ilmanpuhdistimet ovat niin hyviä, siitä on myös todisteita ja todisteita, jotka näkyvät kaikissa erilaisissa arvostetuissa palkinnoissa ja palkinnoissa, joita yritys on saanut toimintansa aikana. Vuodesta 2012 lähtien niitä on myös Astma- ja Allergialiitto suositellut kaikille pohjoismaisille, jotka kärsivät muita enemmän huonosta ilmasta. Toisin sanoen jokainen, joka kärsii kaikesta siitepölyallergiasta astmaan, voi hyötyä Cowayn tehokkaista tuotteista ja käyttää niitä. Kun ostat ilmanpuhdistimen Cowaylta, saat myös täydellisen palvelun, joka sisältää kaiken oikean tuotteen vaikeasta valinnasta aina mahdollisuuksiin ostaa laite.

Cowaylla on yli 30 vuoden kokemus mittaamisesta, puhdistamisesta ja puhtaan ilman tarjoamisesta miljoonille tuotteidemme käyttäjille. Heidän tutkijansa ja insinöörinsä ovat työskennelleet kovasti ja intensiivisesti luodakseen täydellisen valikoiman ilmanpuhdistimia, joissa on keskitytty useiden erilaisten suodattimien luomiseen. Tämä tarkoittaa, että sinä, joka päätät puhdistaa ilman Cowayn tuotteella, voit olla varma, että löydät oikean suodattimen ilman puhdistamiseen tietyllä alueellasi, alueellasi ja maassasi. Heidän tutkimuksensa jatkaa myös uusien innovatiivisten ratkaisujen löytämistä paremman sisäilmaston aikaansaamiseksi.

  • Täydellinen suodatinjärjestelmä kaikille alueille ja vuodenaikoina
  • Laadukkaat ilmanpuhdistimet tehokkaalla vaikutuksella
  • Coway – yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus puhtaasta ilmasta

Nykyään Ruotsin markkinoilla on useita eri malleja Cowayn ilmanpuhdistimia. Valitsemasi ilmanpuhdistin riippuu ensisijaisesti pinnasta, jolle tarvitset puhdasta ilmaa. Valittavissa olevat mallit vaikuttavat pintoihin 55 neliömetristä 117 neliömetriin. Huomaat myös, että joissakin malleissa on erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka lisäävät muita tärkeitä ainesosia päivittäiseen ilmaasi. Kaikissa malleissa on erittäin houkutteleva hinta, jota pitäisi nähdä erittäin edullisena saatavaan laatuun ja kapasiteettiin verrattuna. Lisäksi tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä myös tietämättömille.

Cowayn ilmanpuhdistimessa on monia etuja, muun muassa niiden erittäin alhainen sähkönkulutus, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa paitaa saadaksesi puhtaampaa ilmaa kotiin. Ruotsin astma- ja allergialiiton suositus on myös turva varsinkin astmasta tai allergioista kärsiville. Lisäksi yritys toimii kestävästi ja suojelee siten ympäristöämme ja planeettamme. He työskentelevät myös ihmisoikeuksien ja työntekijöilleen hyvän työympäristön puolesta, mikä on toinen plussa tälle yritykselle. Ilmanpuhdistin voi olla hyödyllinen myös toimistoissa ja muissa työympäristöissä, ei vain kotiympäristössä.

Näin toimii Cowayn ilmanpuhdistin

Ilmanpuhdistin voi toimia eri tavoin ilmanpuhdistimen tyypistä riippuen, mutta tosiasia on, että ne kaikki ovat olemassa ilman puhdistamiseen. Ne voivat vähentää pieniä hiukkasia ilmassa jopa 99,9 % ja hiukkasia, jotka voidaan poistaa, ovat siitepöly, pöly ja home. Lisäksi ilmanpuhdistin voi poistaa epämiellyttäviä hajuja ja vaarallisia kaasuja ja antaa näin paljon paremman sisäilman. Monissa Cowayn ilmanpuhdistimissa on myös LED-ilmaisimet, jotka kertovat kodin ilmanlaadusta reaaliajassa. Ne on myös yleensä varustettu erilaisilla tiloilla, joissa Auto Mode on suositeltava niin taloudellisesti kuin käytännön kannalta.

Coway valmistaa ilmanpuhdistimia yleensä suhteellisen ohuina, jotta ne eivät vie kodissasi tarpeetonta tilaa, mikä tekee niistä myös suosittuja käyttäjien keskuudessa. Ilmanpuhdistin parantaa kodin ilmankiertoa ja antaa siten sinulle ansaitsemasi puhtaan ilman. Joissakin malleissa, kuten Coway Storm AP-1516D, on nelivaiheinen suodatinjärjestelmä, joka pitää ilman tehokkaasti puhtaana. Siinä on esisuodatin, pölysuodatin, deosuodatin ja HEPA-suodatin. Juuri HEPA-suodattimien käyttö tekee Cowayn ilmanpuhdistimista erittäin tehokkaita, koska ne voivat poistaa kodin ilmasta paljon epämiellyttäviä asioita, kuten:

  • Bakteerit
  • Tupakan savu
  • Mikrohiukkasia

Cowayn ilmanpuhdistimien etuna on, että valittavana on useita malleja, joten voit löytää kotiisi sopivan. Niitä on erikokoisia ja -muotoisia, ja ne on sovitettu eri kokoisiin taloihin. On tärkeää valita sellainen, joka sopii sinulle ja kotiisi. Äänitasotkin vaihtelevat ja niiden spesifikaatiosta voi tarkistaa kuinka monta dB niillä on maksimissaan. Tällä tavalla voit mukauttaa valintaasi olosuhteiden mukaan. Suosittelemme, että teet harkitun valinnan ennen kuin valitset ostamasi ilmanpuhdistimen.

Ilmanpuhdistimen toimivuus riippuu useista tekijöistä, ja me Cowaylla pyrimme aina luomaan korkealaatuisia ilmanpuhdistimia, joita voit ostaa edulliseen hintaan. Toiminnassa vaikuttavia tekijöitä ovat suodatustekniikka, sijainti, huolto, sen ilmavirta ja kuinka sopeutunut se on tiettyyn ympäristöön, jossa se sijaitsee. Kotiympäristössä ilmanpuhdistin ei ole yhtä tehokas kuin teollisuusympäristössä, vaikka kotiympäristöissä onkin saasteita, minkä vuoksi hyvään ilmanpuhdistimeen kannattaa aina panostaa. Enköpings-Posten on raportoinut muun muassa testistä, jonka teimme Albion Nordicissa vuonna 2018. Halusimme tietää, miten ilmanpuhdistimet vaikuttavat lasten sairauspoissaoloihin esikoulussa, ja poissaolot vähenivät lähes 20 %.

Epäpuhtaudet vaikuttavat kaikkeen sisäilmaan tavalla tai toisella ja ilmanpuhdistimen tehtävänä on poistaa nämä epäpuhtaudet. Tämä tehdään ottamalla sisään epäpuhdasta ilmaa ilmanpuhdistimen imuaukon kautta ja sitten esisuodatin puhdistaa sen karkeammista hiukkasista ennen kuin ilma kulkee useiden suodattimien läpi. Ilmanpuhdistimen muissa suodattimissa ilma puhdistetaan epäterveellisistä hiukkasista ja prosessi päättyy siihen, että tuuletin lähettää puhtaan ilman ja levittää sitä ympäri huonetta. Ilmanpuhdistin on erinomainen, jos asut suurkaupungissa, jossa on paljon pakokaasuja, mutta myös paikoissa, joissa yleensä kärsit kodin pahoista hajuista.

On etu, että Cowayn ilmanpuhdistimia suosittelee Astma- ja Allergialiitto, varsinkin jos kärsit astmasta tai jostain muusta allergiasta, sillä ilmanpuhdistin voi parantaa oloasi. Puhtaan sisäilman pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta kaikki eivät tiedä mitä ilmanpuhdistin on tai miten se toimii. Makuuhuoneen ilmanpuhdistimen avulla saat paljon paremmat yöunet, millä voi olla suuri merkitys terveydellesi. Coway-ilmanpuhdistimet ovat usein myös kannettavia, joten niitä on helppo siirtää tarvittaessa kodin eri huoneiden välillä, mikä tekee niistä myös hyvän valinnan.

Ilmanpuhdistimen edut kotona

Kodin ilmanpuhdistimen edut ovat monet, on varsin loogista, että on parempi hengittää puhdasta ilmaa kuin saastunutta ilmaa. Globalisaatio ja ruotsalaisen yhteiskunnan kehitys ovat vaikuttaneet ilmassa liikkuvien hiukkasten määrään ja myötävaikuttaneet niiden lisääntymiseen suuresti. Monet näistä hiukkasista eivät ole terveellisiä sinulle ihmisenä ja vaikuttavat ihmiskehoon useilla eri tavoilla. Lisäksi nykyään enemmän meistä asuu kaupungeissa kuin ennen, ja kaupungeissa on enemmän saastumista. Olemme myös enemmän ihmisiä pienemmällä pinnalla, jolloin hiukkaset leviävät helpommin.

Erilaisia ​​hiukkasia, joista puhumme, ovat esimerkiksi pöly, siitepöly, ruoka, eläinten karvat, pakokaasut ja virukset, mutta kyse voi olla myös monista muista asioista. Kun liikut ulos, nämä hiukkaset takertuvat hiuksiisi ja vaatteisiisi, jolloin ne tulevat kotiin kanssasi. Ne tulevat kotiisi myös ilmanvaihdon, ovien ja ikkunoiden kautta, jotka sinun tulee olla ajoittain auki tuuletusta varten ja myös päästäksesi sisään kotiisi. Tällä tavalla on väistämätöntä, että kotisi ilma saastutetaan monentyyppisillä hiukkasilla, ja siksi ilmanpuhdistin on paras tapa päästä eroon niistä.

Just Cowaylla on runsaasti kokemusta saasteista, koska se on eteläkorealainen yritys. Etelä-Korealla on paljon suuremmat ilmansaasteongelmat kuin meillä täällä Ruotsissa, ja siellä on myös yleistä, että useimmissa kodeissa on vähintään yksi ilmanpuhdistin. Tämä tarkoittaa, että yritys on edelläkävijä, kun on kyse vaarallisista hiukkasista ja niiden poistamisesta. Kodin epäpuhdas ilma voi aiheuttaa monia ongelmia, kuten päänsärkyä, keskittymisvaikeuksia ja väsymystä, joista pääset eroon ostamalla laadukkaan ja hyvin toimivan ilmanpuhdistimen.

Pöly ei ole vain haitallista pölyallergikoille, vaan se vaikuttaa myös ihmisiin, jotka eivät ole allergisia. Tietysti kotisi tuuletusta on jatkettava, vaikka sinulla olisi ilmanpuhdistin uuden ilman tuomiseksi, mutta voit ainakin olla varma, että hengität puhdasta ja raikasta ilmaa päivittäin. Silloin on tietysti edelleen tärkeää siivota kotona ja ilmanpuhdistin on hyvä lisä, joka voi vähentää allergiaoireita ja parantaa yleiskuntoa sekä allergikoille että ei-allergikoille. Ilmanpuhdistin on paljon tehokkaampi kuin ilmansuodatin, koska se vaikuttaa kaikkiin hiukkasiin riippumatta siitä, missä ne ovat ilmassa.

Puhdasta ilmaa voidaan pitää nykyään melkein luksusta, mutta Cowayn mielestä puhtaan ilman pitäisi maksaa liikaa. Cowayn ilmanpuhdistimilla on siksi erittäin edulliset hinnat vaikuttamatta kielteisesti toimintaan. Pienten lasten vanhempana on viisasta hankkia ilmanpuhdistin, sillä pienet lapset kärsivät helpommin sekä allergioista että hengitystieinfektioista, mikä johtuu usein huonosta ilmasta. Hyvällä ilmanpuhdistimella vältyt näiltä huolilta ja saat siten terveempiä lapsia, kun taas koko perhe voi hengittää puhtaampaa ilmaa. Jotkut jopa luulevat olevansa allergisia esimerkiksi kissoille, mutta huomaavat, että ongelmat katoavat ostamalla ilmanpuhdistin.

Cowayn ilmanpuhdistimien etuna on, että ne ovat energiatehokkaita, ne eivät kuluta tarpeettomasti sähköä eivätkä siksi tule kalliiksi tarinaksi. Niissä on myös hieno muotoilu ja pieni koko, mikä tarkoittaa, että ne voivat seisoa edessäsi eivätkä vie liikaa tilaa kotonasi. Suunnittelu ja koko riippuvat tietysti siitä, mikä malli on kyseessä ja kuinka suuri kotisi on. Älä valitse liian pientä ilmanpuhdistinta, jos haluat sen puhdistavan ilman tehokkaasti ja saavan sellaisen vaikutuksen kuin haluat, että voit nauttia puhtaan sisäilman eduista.

Sisäilmasto vaikuttaa yleiseen terveyteemme

Sisäilmastomme on tärkeä yleisen terveytemme ja erityisesti kodeissamme päivittäin hengittämämme ilman kannalta. Tästä syystä home ja pöly ovat niin vaarallisia, koska hengitämme pieniä hiukkasia koko ajan, jos niitä on kotonamme. Ilmanpuhdistimella jopa 99,7 % vaarallisista hiukkasista suodattuu pois, jolloin saat puhdasta ilmaa hengitettäväksi kotona. Itse asiassa sisäilmamme on usein viisi kertaa saastuneempaa kuin ulkoilma sekä elintavoistamme että sisään tuomiemme hiukkasten vuoksi. Säännöllinen ilmanvaihto ei voi tehdä sitä hyvää kuin ilmanpuhdistin.

Ilmanpuhdistin voi suodattaa virukset ja bakteerit, jotka johtavat sairauksiin ja infektioihin, mikä voi vähentää työsairaslomaasi. Se on suuri etu sekä terveydelle että taloudelle, ettei sairastu niin paljon kuin ennen. Muita hiukkasia, joita se voi puhdistaa, ovat homeitiöt, savuhiukkaset, kaasut, pakokaasut ja pöly, jotka kaikki voivat tehdä meistä sairaita, allergisia ja väsyneitä. Yleensä saamme päänsärkyä, silmien kuivumista ja kutinaa, astmaa ja huonoa unta, jos hengitämme haitallisia hiukkasia huonon sisäilmamme vuoksi. Koska ilmanpuhdistin pystyy poistamaan yli 99 % hiukkasista, ne eivät vaikuta kehoon.

Huono sisäilmasto vaikuttaa eniten vanhuksiin ja lapsiin. Ne ovat alttiimpia ilmansaasteiden vaikutuksille. Lapsilla ei ole täysin kehittynyt hengityselimiä, ja he myös hengittävät aikuisia nopeammin, mikä tarkoittaa, että he ottavat enemmän ilmaa painokiloa kohden ja heidän kehonsa joutuvat työskentelemään kovasti saasteiden käsittelemiseksi. Iäkkäät ihmiset kärsivät enemmän, koska heidän hengityselimet eivät ole yhtä hyvät kuin nuorempien ihmisten, mikä tekee heistä herkempiä sekä viruksille että bakteereille. Lisäksi vanhemmat ihmiset viettävät enemmän aikaa sisällä kuin nuoremmat, ja jos ilma on huono, se tarkoittaa, että he ovat altistuneet sille pitkään.

Jotkut oireet ovat yleisiä huonolle sisäilmalle, ja ne kuuluvat eri luokkiin. Sinulla voi olla limakalvo- ja hengitystieongelmia, jotka voivat ilmetä tukkoisena nenänä, yskänä ja infektioina. Myös iho voi kärsiä ja tämä voi ilmetä ekseemana, kutinana, ihottumana ja ihon kuivumisena. Yleisiä oireita ovat myös yleiset oireet, kuten päänsärky, huono uni, väsymys ja keskittymisvaikeudet. Jos hengitämme huonoa ilmaa hyvin pitkään, se voi johtaa myös vakavampiin sairauksiin ja vaivoihin ja se on hyvä syy investoida ilmanpuhdistimeen hyvän terveyden vuoksi.

Cowayn eri malleja ilmanpuhdistimia

Coway-ilmanpuhdistimia on saatavana useita malleja ja jos tarvitset sellaisen, joka pystyy puhdistamaan ilman jopa 117 neliömetrin tiloihin, Airmega 300S on hyvä vaihtoehto. Tämän mallin etuna on, että se ottaa ilmaa kahdelta puolelta, mikä tekee kapasiteetista suuren. Toinen tämän mallin etu on, että siinä on lepotilatoiminto, joka sammuttaa valaistuksen ja saa tuulettimen käymään erittäin hiljaisella toiminnalla. Sen suodatinyhdistelmä poistaa 99,97 % kaikista 0,3 mikronin tai suuremmista hiukkasista. Lisäksi se hälyttää, kun on aika vaihtaa suodatin. Voit ohjata ilmanpuhdistinta helposti älypuhelimella.

Testfakta on nimennyt Coway AP-1008CH:n parhaaksi testeissä ja se pystyy puhdistamaan ilmaa jopa 73 neliömetrin pinnoilla. Se on tyylikäs, energiatehokas ilmanpuhdistin, jossa on kolmivaiheinen suodatus. Se lukee kotisi ilman puhtauden ja säätää itsensä ympäristöösi sopivalle tasolle. AP-1008CH puhdistaa jopa 99,5 % hiukkasista 0,26 mikrometrin hiukkaskokoon asti. Puhtausilmaisimen ansiosta näet kuinka siisti kotisi on ja myös ilmanpuhdistin säätyy automaattisesti juuri sinun kotiisi tarvittavalle tasolle. Siinä on myös kätevä ECO-tila, joka sammuttaa sen, jos kontaminaatiota ei havaita.

Toinen erittäin suosittu malli on Coway Classic AP-1018F, toisen sukupolven ilmanpuhdistin, joka on moderni ja tyylikäs. Se toimii jopa 55 neliömetrin pinnoilla ja siinä on joukko älykkäitä toimintoja tarjota käyttäjälle. Puhtausindikaattorin ansiosta näet kuinka paljon saasteita ilmassa on. Älykkäintä on, että ilmanpuhdistin on aina asetettu Auto-tilaan, jolloin se säätää tuulettimen nopeutta automaattisesti ilmanlaadun mukaan. Siinä on myös hyvä Eco-tila, jossa se toimii erittäin hiljaa ja käyttää minimaalista virrankulutusta. Ilmanpuhdistimessa on kolmivaiheinen suodatin, jonka lopussa on erittäin tehokas HEPA-suodatin, se on vaihdettava kerran vuodessa.

Jos haluat todella mukavan ja tyylikkään ilmanpuhdistimen, Coway AP-1008DH on ilmeinen valinta. Siinä on nimittäin palkittu nahkainen muotoilu ja myös erittäin tehokas nelivaiheinen suodatus. Se toimii enintään 73 neliömetrin työpinnalla ja puhdistaa jopa 99,5 % hiukkasista aina 0,26 mikronin asti. Tämä on ainoa Cowayn ilmanpuhdistin, jossa on kaasuhiukkasanturi, joka poistaa voimakkaat hajuveden tuoksut. Joten se ei ole vain hyvännäköinen ilmanpuhdistin, vaan se on myös erittäin tehokas. Se on erittäin energiatehokas ja siinä on myös ECO-tila, joka siirtyy automaattisesti, jos likaa ei havaita 30 minuuttiin.

Ilmanpuhdistimet ovat erityisen tärkeitä astmaatikoille ja siitepölyallergikoille

Suurin osa Cowayn ilmanpuhdistimista on Asthma and Allergy Associationin ja Asthma Allergy Nordicin suosittelemia. Tämä tarkoittaa, että ne ovat hyviä allergian kannalta. Astma ja allergiat voivat olla erittäin stressaavia ottaen huomioon kaikki pienet pölyhiukkaset, eläimenkarvat ja muut asiat, joita hengitämme ilmassa. Ilmanpuhdistimella vähennät näiden hiukkasten esiintymistä merkittävästi ja astmasi tai allergiasi on helpompi hallita. Koska ilmanpuhdistin poistaa allergiaa aiheuttavat aineet ilmasta, sinun ei tarvitse hengittää niitä, mikä vähentää allergiaoireitasi. Ruotsissa allergiat ovat hyvin yleisiä, erityisesti siitepölyallergia, johon ilmanpuhdistin voi auttaa.

Ilmanpuhdistin ei kuitenkaan poista ilmasta vain allergeeneja, vaan kaikenlaisia ​​hiukkasia. Allergikoille ilmanpuhdistin voi vähentää nenän tukkoisuutta, silmien ja kurkun kutinaa sekä päänsärkyä. Astmapotilailla hiukkaset, jotka voivat ärsyttää hengitysteitä, poistetaan ilmasta. Sen lisäksi, että ilmanpuhdistin auttaa siitepölyallergioissa, se voi auttaa myös turkisallergioissa. Yleensä et ole allerginen turkista, vaan allergeenit, joita eläimet erittävät ja jotka ovat ilmassa pieninä hiukkasina. Allergia voi aiheuttaa eläimen syljen tai virtsan proteiineja ja ulosteita. Ilmanpuhdistin voi tehokkaasti vähentää näiden allergeenien esiintymistä sisäilmassa.

Pölypunkkiallergiat ovat hyvin yleisiä, ja jopa pölypunkkeja voidaan vähentää, jos ilmanpuhdistin on käynnissä ympäri vuorokauden. Vuodevaatteet ja sohvatyynyt pitää kuitenkin ravistaa niin, että punkit päätyvät ilmaan ja siten ilmanpuhdistin puhdistaa ne. Hyvä sisäilma on erityisen tärkeää astmasta tai allergioista kärsiville, sillä se vaikuttaa merkittävästi yleiskuntoon. Hyvä ilmanvaihto on välttämätöntä ilmanpuhdistimen kanssa. Jos sinulla on allergia tai astma, sinun tulee myös mukauttaa kotisi siivoamalla usein ja poistamalla matot ja muut pölyä rakastavat tuotteet kotoa. Yhdessä hyvän ilmanpuhdistimen kanssa se tekee ihmeitä hyvinvoinnillesi.

Cowayn ilmanpuhdistimien eri suodattimet

Kaikissa Coway-ilmanpuhdistimissa on joko kolme tai neljä erilaista suodatinta, joita käytetään porrastetussa järjestelmässä. Se, minkä vaihtoehdon tarvitset, riippuu täysin tarpeistasi ja ympäristöstä, jossa ilmanpuhdistimesi aiotaan käyttää. Näitä erilaisia ​​suodattimia on myös hoidettava eri tavoin, jotkut on vaihdettava säännöllisesti, kun taas toiset voidaan puhdistaa. Tuotekuvauksessa on aina kerrottu, miten sinun tulee edetä. Kun ostat ilmanpuhdistimen Cowaylta, sen mukana tulee yleensä suodattimet, jotka kestävät yhdestä kahteen vuotta, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse miettiä uusien suodattimien ostamista ennen pitkää oston jälkeen.

Syy ilmanpuhdistimessa on useita erilaisia ​​suodattimia, koska ne puhdistavat ilmaa eri asioista. Ilmassa on sekä pieniä että suuria hiukkasia, ja ne kaikki on poistettava tehokkaasti. Riippumatta siitä, valitsetko kolmi- vai nelivaiheisella suodattimella varustetun version, ilmasi puhdistetaan tehokkaasti. Ilmanpuhdistimen tehosta voit aina lukea tuotekuvauksesta, kuinka suuren alueen se pystyy puhdistamaan ja kuinka monta prosenttia hiukkasista se poistaa. Coway tarjoaa malleja, jotka poistavat jopa 99,7 % ilmassa olevista hiukkasista. Ilmanpuhdistimessa olevat erilaiset suodattimet ovat:

  • Esisuodatin
  • HEPA-suodatin
  • Deodoranttisuodatin
  • Pölysuodatin

Suodattimen rakenne näyttää hieman erilaiselta riippuen valitsemastasi mallista, mutta niissä on aina esisuodatin, joka ottaa kiinni suuret hiukkaset, kuten pölyhiukkaset ja hiukset. Esisuodattimen puhdistetaan esimerkiksi pölynimurilla, eikä sitä yleensä tarvitse vaihtaa. Joissakin ilmanpuhdistimissa on sitten pölysuodatin, joka suodattaa muun muassa siitepölyn ja homeitiöt. Pölysuodatin on yleensä vaihdettava muutaman kuukauden kuluttua. Seuraavaksi tulevat yleensä deodoranttisuodattimet, jotka koostuvat rakeisessa muodossa olevasta aktiivihiilestä. Se poistaa muun muassa hajuja, ruokaa ja muita hajuja, jotka voivat häiritä sinua kotona. Deodorantti tarvitsee yleensä vaihtaa vain kerran kahdessa vuodessa, mikä on hyödyllistä.

HEPA-suodatin on kuitenkin tärkein suodatin, sillä se poistaa muun muassa bakteerit, virukset, tupakansavun ja muut haitalliset hiukkaset. Kaikki Coway-ilmanpuhdistimet on varustettu HEPA-suodattimilla ja tämä on yksi syy siihen, miksi ne ovat niin suosittuja ja hyvin pidettyjä. Juuri HEPA-suodatin poistaa pienimmät hiukkaset ja mahdollistaa ilman puhdistuksen 99,7 %:iin. Ne pystyvät sieppaamaan alle 0,3 mikrometrin kokoisia hiukkasia, ja niiden on osoitettu olevan tehokkaita sekä viruksia että bakteereja vastaan. NASA puhuu paljon tämäntyyppisestä suodattimesta, jota he käyttävät muun muassa tehdessään omia avaruusretkiään.

HEPA-suodattimet toimivat vähän kuin kalaverkko, jossa ne keräävät todella pieniä hiukkasia. Joissakin tapauksissa ne voivat vangita nanohiukkasia, jotka ovat hyvin pieniä ja jotka liikkuvat eri tavoin kuin suuremmat hiukkaset. Materiaali, josta tällainen suodatin koostuu, on myös antibakteerista, mikä tarkoittaa, että se poistaa tehokkaasti esimerkiksi homeesta löytyviä bakteereja. Ilman puhdistamisessa ei yksinkertaisesti ole tätä suodatinta tehokkaampaa suodatinta. Kuten edellä mainittiin, kaikki Coway-ilmanpuhdistimet on varustettu HEPA-suodattimella, joka vaihdetaan yleensä kerran vuodessa kotisi ilman tehokkaan puhdistamiseksi.

Kuten näet, kodin ilmanpuhdistimen hankkimiseen on monia syitä. Paremmasta sisäilmasta hyötyvät muut kuin allergikot ja astmaatikot. Lapset ja vanhukset voivat vahingoittaa enemmän huonosta sisäilmasta, koska he ovat herkempiä ilman epäpuhtauksille. Cowayn ilmanpuhdistinta valittaessa tärkeintä on, että valitset sellaisen, joka puhdistaa koko kotisi, on olemassa muunnelmia, jotka puhdistavat tehokkaasti ilman 117 neliömetrin taloissa. Coway tarjoaa edullisia ja laadukkaita ilmanpuhdistimia, jotka voivat parantaa merkittävästi yleistä terveyttäsi ja vähentää sairauspäivien määrää sekä sinulle että perheellesi.

Usein kysyttyä ilmanpuhdistimista

Suosittelevatko Astma- ja Allergialiitto Cowayn ilmanpuhdistimia?

Joo. Suurin osa Cowayn tuotteista on Astma- ja Allergialiiton suosittelemia, jotka näet heidän Joutsenmerkinnässä. Niitä suosittelee myös Asthma Allergy Nordic, joka on toinen laatuleima.

Kuinka paljon Cowayn ilmanpuhdistin maksaa?

Cowayn ilmanpuhdistimien hinta vaihtelee mallin ja kapasiteetin mukaan. Coway tarjoaa kuitenkin aina tuotteitaan edullisin hinnoin tinkimättä niiden laadusta ja toimivuudesta.

Voiko ilmanpuhdistin auttaa allergioissa?

Ilmanpuhdistin voi olla tehokas monenlaisia ​​allergioita vastaan, koska se poistaa allergeenit ilmasta. Sen ei kuitenkaan pitäisi korvata puhdistusta, se on myös välttämätöntä, sama koskee ilmanvaihtoa.

Pitääkö ilmanpuhdistin paljon ääntä?

Se riippuu valitsemastasi mallista, mutta voit aina nähdä äänitason desibeleinä Coway-ilmanpuhdistimen teknisistä tiedoista. Monissa on myös hiljaisempi yötila.

Kuluttaako ilmanpuhdistin paljon sähköä?

Coway pyrkii aina valmistamaan mahdollisimman energiatehokkaita ilmanpuhdistimia, sillä jokaisella tulee olla oikeus puhtaaseen sisäilmaan. Energiankulutusta voi myös vähentää, jos valitset ilmanpuhdistimen, jossa on ECO-tila.