Miten voimme auttaa?

Oletko ostanut tuotteesi joltakin jälleenmyyjältämme?

Jos sinulla on ongelmia Coway-tuotteen kanssa, jonka olet ostanut jälleenmyyjältämme, ota yhteyttä jälleenmyyjääsi.

Ilmanpuhdistimestani kuuluu kilahduksia ja valoja vilkkuu säännöllisin väliajoin, mitä minun pitää tehdä?

Suurella todennäköisyydellä on aika vaihtaa suodatin. Löydät malliemme käyttöohjeet alta.

Miten nollaan ilmanpuhdistimeni suodattimenvaihtohälytyksen?

Coway AP-1008CH/AP-1008DH

Coway AP-1008CH ja AP-1008DH

Yksikkö kilahtaa muutaman minuutin välein ja valodiodit pyöreän ohjauspaneelin alla välkkyvät kiertäen myötäpäivään. Tilaa uusi suodatinpakkaus jälleenmyyjältäsi tai täältä https://coway.fi/suodatin/. Säilytä ilmanpuhdistimen esisuodatin ja vaihda muut suodattimet käyttöohjeen mukaisesti. Jos käyttöohje on hukassa, löydät sen täältä: AP-1008CH ja AP-1008DH.

Suodattimen vaihdon jälkeen hälytys pitää nollata. Se tapahtuu painamalla painiketta, joka on hieman piilossa yksikön vasemmalla puolella, hiukkasanturin aukon alapuolella. Punainen nuolitarra osoittaa pientä aukkoa, jossa nollauspainike sijaitsee. Paina painiketta hammastikulla tai vastaavalla (ilmanpuhdistimen pitää olla päällä). Kuuluu napsahdus ja pieni kilahdusääni. Valmista!

t!

Coway AP-1009CH

Coway AP-1009CH

Yksiköstä kuuluu säännöllisesti kilahdus ja Mood-painike palaa. Tilaa uusi suodatinpakkaus jälleenmyyjältäsi tai täältä https://coway.fi/suodatin/. Säilytä ilmanpuhdistimen esisuodatin ja vaihda muut suodattimet käyttöohjeen mukaisesti. Jos käyttöohje on kadonnut, löydät sen täältä: Https://www.albionnordic.com/se/produktinformation/coway/,, napsauta omaa malliasi ja selaa käyttöohjeen linkkiin.

Hälytys pitää nollata suodattimen vaihdon jälkeen. Teet sen painamalla yksikön päällä olevaa Mood-painiketta käyttöohjeen mukaan. Pidä pohjassa noin 1 sekunnin ajan. Vapauta painike. Paina sama painike uudelleen pohjaan noin 1 sekunnin ajaksi. Vapauta painike. Hälytys on nollattu!

Coway AP-1516D, AP-1515G, AP-1018F, AP-1019C, AP-1220B, APMS-0815C

Coway AP-1516D, AP-1515G, AP-1018F, AP-1019C, AP-1220B, APMS-0815C

Valodiodi suodattimen vaihtopainikkeen vieressä yksikön päällä kertoo suodattimen vaihtotarpeesta. Tilaa uusi suodatinpakkaus jälleenmyyjältäsi tai täältä https://coway.fi/suodatin/. Säilytä ilmanpuhdistimen esisuodatin ja vaihda muut suodattimet käyttöohjeen mukaisesti. Jos käyttöohje on kadonnut, löydät sen täältä: Https://www.albionnordic.com/se/produktinformation/coway/,, napsauta omaa malliasi ja selaa käyttöohjeen linkkiin.

Suodattimen vaihdon jälkeen hälytys pitää nollata. Laita sormi suodattimen vaihtopainikkeelle yksikön päällä. Kuuluu kilahdusääni ja valodiodi sammuu. Valmista!

Coway APM-1010DH

Tässä mallissa ei ole suodattimen vaihtohälytystä, joten sinun pitää itse pysyä kärryillä siitä koska on aika vaihtaa suodatin. Tilaa uusi suodatinpakkaus jälleenmyyjältäsi tai täältä https://coway.fi/suodatin/. Säilytä ilmanpuhdistimen esisuodatin ja vaihda muut suodattimet käyttöohjeen mukaisesti. Jos käyttöohje on kadonnut, löydät sen täältä: Https://www.albionnordic.com/se/produktinformation/coway/,, napsauta omaa malliasi ja selaa käyttöohjeen linkkiin. Käyttöohjeessa kerrotaan, miten suodatin puhdistetaan ja koska se pitää vaihtaa.

Nollauspainikkeen takaa oleva valodiodi vilkkuu, kun on aika vaihtaa suodatin. Tilaa uusi suodatinpakkaus jälleenmyyjältäsi tai täältä https://www.coway.se/filter/. Säilytä ilmanpuhdistimen esisuodatin ja vaihda muut suodattimet käyttöohjeen mukaisesti. Jos käyttöohje on kadonnut, löydät sen täältä: Https://www.albionnordic.com/se/produktinformation/coway/,, napsauta omaa malliasi ja selaa käyttöohjeen linkkiin.

Hälytys pitää nollata suodattimen vaihdon jälkeen. Teet sen painamalla yksikön päällä olevaa nollauspainiketta käyttöohjeen mukaan. Pidä pohjassa noin 1 sekunnin ajan. Vapauta painike. Paina sama painike uudelleen pohjaan noin 1 sekunnin ajaksi. Vapauta painike. Hälytys on nollattu!

Coway AP-0509DH

Dioden bakom Resetknappen blinkar när det är dags för filterbyte. Beställ nytt filterset via din återförsäljare eller här https://coway.fi/suodatin/. Spar förfiltret i din luftrenare och byt övriga filter enligt instruktion i din manual. Har du slarvat bort manualen hittar du den här: https://www.albionnordic.com/se/produktinformation/coway/ där du klickar på din modell, sedan scrollar du för att finna länken till manualen.

Efter filterbyte ska larmet återställas, vilket görs via Resetknappen på ovansidan, enligt instruktion i manualen. Tryck ned den i ca 1 sekund. Släpp knappen. Tryck sedan ned samma knapp i ca 1 sekund. Släpp knappen. Larmet återställt och allt klart!

Airmega 250

Lataa käyttöopas täältä: Airmega 250 Manual

Product One Sheet

Airmega Mighty

Lataa käyttöopas täältä: Airmega Mighty Manual