Sano hyvästit siitepölyoireille Cowayn Get ready for Summer -alennuksella ALENNUKSIIN

AP-1220B

Airmega Jet

Suositeltu huoneen koko 104 m2

275

Varastossa
Osittainen maksu alkaen 60.46 €/kk, 12 kuukauden ajan
 • Säädettävä ilmavirta MegaJet™-tekniikan ansiosta
 • Testfaktan testivoittaja ilmanpuhdistin Euroopassa
 • Puhdasta ilmaa tilassa 104m² asti
 • Ihanteellinen allergikoille. Asthma Allergy Nordic, BAF Iso-Britanniassa ja ECARF Saksassa on kaksoissertifioitu allergiaystävällisyyteen
 • GreenHEPA™ suodatusjärjestelmä

Mitat: 71,1 x 37,6 x 19,6 cm

Paino: 8,7 kg

Yksityiskohdat
Ilmainen toimitus
Ympäristökompensoitu toimitus
Katso video

Hallitse ilmavirtaa tilassasi

MegaJet™-tekniikka

Kattaa jopa 104m²

CADR 402m³/h

Coway HyperCaptive™ Filtration

Useiden suodattimien yhdistelmä poistaa jopa 99,999 % hiukkasista
nanokoko 0,01 µm asti, pienempi kuin bakteerit ja virukset.¹

Maksimaalinen suoja tavallisilta kodin esineiltä

Esisuodatin

Aktiivihiilisuodatin

Suodata ultrapieniä hiukkasia vastaan ​​Coway GreenHEPA™ -tekniikalla

Vihreä HEPA™-virustorjuntateknologia kaksinkertaiseen suojaukseen viruksia ja paljon muuta vastaan

Suodattimiemme on käsitelty erityisellä virustorjuntakoostumuksella, joka on vaaraton kehollemme. Se tarjoaa kaksinkertaisen suojan, joka on laboratoriotestattu. Vangitsee 99,9 % ja neutraloi mahdollisesti haitalliset hiukkaset ilmasta². Lisätestit vahvistavat ihmisen koronaviruksen (HCoV-OC43) neutraloitumisen kahdessa tunnissa³.

Vallankumouksellinen MegaJet™-tekniikka

Cowayn edistynyt aerodynaaminen tekniikka, joka on suunniteltu suorituskykyä varten.

Ota askel puhtaaseen ilmaan

MegaJet™-tekniikan avulla voit valita, minne puhdas ilma menee.

Oma tarkennustila

Tarkennustila työntää puhdasta ilmaa voimakkaasti eteenpäin, ja puhdasta ilmaa toimitetaan nopeammin huoneen poikki. Tämä on erittäin tehokas yhdistettynä ilmastointilaitteiden/lämmittimien kanssa, koska Jet kierrättää ilmaa nopeammin ja lämmittää/jäähdyttää tilaa, mikä säästää kokonaisenergiankulutusta.

Normaali tilani

Normaalitila levittää puhdasta ilmaa laajasti yläosaan ja pyrkii aluksi puhdistamaan lähitilat nopeammin. Puhdasta ilmaa levitetään sitten vähitellen laajalle kattamaan koko tilan.

Näytän ilmanlaadun reaaliajassa neljällä värillä.

Automaattinen tila, ionisaattori, ajastin, suodatinvaroitukset ja energiansäästötila ilmanlaadun näytöllä.

Auto-tila, Hiljainen tila, Turbo-tila

Tuulettimen nopeus

Näyttö suodattimen vaihtoa varten

Lapsilukko

Normaali / Tarkennustilan ilmaisin

1
2
3
4
5

Ole turvassa automaattitilassa

Automaattinen tila tarkkailee ilmanlaatua, säätää tuulettimen nopeutta ja puhdistaa tilan tarpeen mukaan — Airmega Jet käyttää vähän energiaa, mutta tarjoaa uuden tason ilman puhtaana.

Hiljaisempi Silent Mode -toiminnolla

Aina on aikoja, jolloin puhdas ilma on välttämätöntä, mutta alhainen melu on välttämätöntä. Hiljainen tila luo juuri oikean ympäristön.

Koe Turbo Moden hauskuus

Olipa kyseessä rakastava perheesi tai lemmikkisi, älä koskaan päästä irti leikkisästä hengestäsi. Turbo-tila pitää ilman raikkaana mahdollisimman tehokkaasti.

Testfaktan tutkimuslaboratorion mukaan paras testissä

Tunnettu ruotsalainen TestFakta-instituutti valitsi Airmega Jetin testin voittajaksi joulukuussa 2020. Yhteensä 13 Euroopassa myydyn ilmanpuhdistimen kykyä poistaa ilmasta ilmansaasteita ja allergiaa aiheuttavia hiukkasia vertailtiin.

iF Design Awardin voittaja

Airmega Jet toimii aina huipussaan ja sillä on moderni muotoilu – ja se on kansainvälisten muotoilupalkintojen saaja.

Suosittelee Astma- ja Allergialiitto & Astma Allergy Nordic

Suositus koskee tuulettimen nopeutta 1, 46m3

AP-1220B tunnusomainen ilme

Ilmanpuhdistin, jonka suorituskyky on vankka ja jossa on ohut moderni muotoilu, sopii täydellisesti mihin tahansa tilaan.

Katso video

Yleisiä kysymyksiä

Malli: Airmega Jet

Huoneen kattavuus: 104m²

CADR (Clean Air Delivery Rate): 402 m3/h

Suodattaa: Esisuodatin + aktiivihiili + erittäin hieno hiukkassuodatin

Suodattimen odotettavissa oleva käyttöikä: Aktiivihiili (1 vuosi), erittäin hieno hiukkassuodatin (1 vuosi)

Ilmanlaadun ilmaisin: 4 väriä (sininen / vihreä / vaaleanpunainen / violetti)

Ilmavirran ohjaus: 6 vaihetta (automaattinen / äänetön / turbo / 1 / 2 / 3)

Minimaalinen melu: 20 dB

Suurin melu: 50 dB

Tehon kulutus: Max 50W

Tuotteen mitat (K x L x S): 71.7 x 37.6 x 19.6 cm

Tuotteen paino: 8.7 kg

Sisältää 1 GreenHEPA™ + aktiivihiilisuodatinsarjan 1 vuodeksi

Pidetään yhteyttä

Tilaa saadaksesi uusimmat päivitykset ja eksklusiiviset Coway-tarjoukset.

Saatat pitää myös

Onko sinulla kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä.

Puhumme vain ruotsia ja englantia.

¹ Coway-ilmanpuhdistinten on todistettu sitovan pölyä, siitepölyä, hilsettä, viruksia ja bakteereja ilmasta KCL-testien (Korea Conformity Laboratories) perusteella. Ne on testattu 30 ㎥ kokoisessa kammiossa Korea Air Cleaning Associationin standardin (SPS-KACA 002-132:2018 Modified) mukaisesti 0,01 ㎛:n hiukkasten poistonopeuden mittaamiseksi. Se testattiin suurimmalla tuulettimen nopeudella normaaleissa huonelämpötila- ja kosteusolosuhteissa. Suorituskyky voi vaihdella asiakkaiden todellisessa elinympäristössä.

²

99,9 % viruksista, bakteereista, sienistä ja siitepölystä poistettiin ilmasta Cowayn ilmanpuhdistimilla GreenHEPA™-teknologialla sovelletuilla suodattimilla, jotka perustuvat Japan Food Research Laboratories (JFRL) -testaukseen JEM 1467 -standardin mukaisesti. Testattu AIRMEGA AP-1516D, AIRMEGA AP-1220B, AIRMEGA MIGHTY ilmanpuhdistimella ja myös AIRMEGA 150, AIRMEGA 250, AIRMEGA 300S, AIRMEGA 400S.

Kaikki JFRL:n testaama ja sai yllä olevat tulokset alla määritetyn ajan kuluessa:

 • Virus: Testattu Escherichia coli -faagilla ΦX174 NBRC 103405, 60 minuuttia
 • Bakteerit: Testattu Staphylococcus epidermidis NBRC 12993:lla, 60 minuuttia
 • Sieni/home: Testattu Penicillium citrinum NBRC 6352:lla, 60 minuuttia
 • Siitepöly: Testattu seetri siitepölyuutteella, 30 minuuttia

Testattu influenssa A -viruksella (H1N1) ja Staphylococcus aureuksella Coway’s Green HEPA -suodatinväliaineella Japan Food Research Laboratoriesin (JFRL) toimesta, eikä materiaalista havaittu kasvua 24 tunnin huoneenlämmössä.

Molemmat testit suoritettiin pienille testikappaleille, jotka on leikattu Green HEPA -suodatinmateriaalista, joten tätä vastuuvapauslauseketta voidaan käyttää kaikkiin Cowayn tuotteisiin, jotka käyttävät tätä suodatinta.

 • Virus: Testattu influenssa A viruksella (H1N1), 3 cm x 3 cm autoklavoitu kappale
 • Bakteerit: Staphylococcus aureus, siirrostettu 50 mm x 50 mm näytekappaleeseen.

³

Testattu ihmisen koronaviruksella (HCoV-OC43) Coway GreenHEPA™ -teknologialla sovelletulla suodatinväliaineella BioPS Co., Ltd:n toimesta, Etelä-Koreassa viruksenpoistotutkimuksiin erikoistunut tutkimusorganisaatio. Testimenetelmä oli suodatinmateriaalikuponkitesti neutralointitehokkuuden tarkkailemiseksi. Kahden tunnin huoneenlämmössä pidetyn hoidon jälkeen viruksesta poistui yli 99,999 % sen jälkeen, kun virus joutui kosketuksiin suodatinväliaineen kanssa, mikä johti viruksen neutraloitumiseen tai inaktivoitumiseen. Samat tulokset näytetään 12 tunnin ja 24 tunnin kuluttua. Tämä erityinen testi suoritettiin käyttämällä ihmisen koronavirusta (HCoV-OC43) kokeellisena malliviruksena (ei Covid-19 (SARS-CoV-2)), koska OC-43 on yksi seitsemästä koronavirustyypistä, jotka voivat tartuttaa ihmisiä.

Huomautus: Ilmanpuhdistinten tiedetään olevan tehokkaita Covid-19:n ehkäisyssä. Sitä ei kuitenkaan koskaan pitäisi pitää ensisijaisena virusinfektion menetelmänä. Käsien puhdistaminen, kontaktien välttäminen ja suljetuissa tiloissa olemisen välttäminen julkisilla paikoilla ovat välttämättömiä mahdollisen virusinfektion riskin minimoimiseksi. Coway tukee kaikkia potilaita ja lääketieteen ammattilaisia ​​ympäri maailmaa, jotka työskentelevät väsymättä vaarallisten virusten leviämisen ehkäisemiseksi ja parantamiseksi.

* Hiukkasten CADR (Clean Air Delivery Rate) on testattu GB/T18801-2015 mukaisesti sertifioidussa kolmannen osapuolen laboratoriossa.

Mittausspesifikaatiot on määritelty GB/T 18801-2015:ssä, jonka mukaan testikammiossa, jossa on määrätty tilavuus (V-kammio), on määritettävä kaksi hiukkaspitoisuuden vähenemisnopeutta: luonnollinen vaimenemisnopeus inaktiivisella ilmanpuhdistimella (knat) ja vaimenemisnopeus. havaittu mittauksissa, jotka suoritettiin 30 ㎥ kammiossa, joka on tyhjä lukuun ottamatta pöydälle asetettua ilmanpuhdistinta, kahta tuuletinta ilman sekoittamiseksi ja kierrättämiseksi sekä joitain mittausoheislaitteita (pääasiassa putkia). Kammion lämpötila pidetään 25 ± 2 °C ja suhteellinen kosteus 50 ± 10 %. Tupakansavua käytetään testiaerosolina ja > 0,3 µm:n hiukkasten lukumäärä mitataan sisäilmanpuhdistimen (kAC) optisella aerosolispektrometrillä. Vaimenemisnopeudet k määritetään hiukkaspitoisuuden C(t) mitatusta ajallisesta vaimenemisesta alkaen alkupitoisuudesta CO:

* Huoneen koko on laskettu standardin NRCC-54013 mukaan CADR-testauksella GB/T18801-2015 mukaan.

NRCC: Ilmanpuhdistimien testausmenetelmä

Huoneen kokokaava: Huonekoko = 0,26*CADR

Huomautus: Suorituskykytulokset voivat vaihdella asiakkaiden todellisen käyttöympäristön mukaan.

* Coway Green-HEPA -suodatin on antibakteerinen pintakäsitelty biosideilla tiabendatsolilla ja hopeanatriumzirkoniumvetyfosfaatilla. Tämä estää homeen, virusten ja bakteerien kasvun, mikä pidentää suodattimen käyttöikää.

Saatavilla olevat kaupat

Hinnat jälleenmyyjillämme, myymälässä ja verkossa voivat olla vanhentuneita. Tarkista hinta ja varastosaldo jokaiselta jälleenmyyjältä.

Kotiinkuljetus

Ilmainen agenttitoimitus

Ympäristövastuu

Välitämme tämän päivän ja huomisen

Vuoteen 2050 mennessä saavutamme RE100 (uusiutuva energia 100 %) ja nolla hiilidioksidipäästöjä. Coway valittiin Carbon Management Sector Honors -palkintoon 10 peräkkäiseksi vuodeksi sitoutumisestamme ilmastonmuutokseen. Lupaamme olla osamme globaalina perheenä.

Olemme osa YK:n Global Compactia

Liityimme YK:n Global Compactiin (UNGC) kesäkuussa 2006 ja noudatamme sen kymmentä ihmisoikeuksia, työtä, ympäristöä ja korruption vastaista periaatetta. Tämä täyttää roolimme yrityskansalaisena – kansalaisena, joka tavoittelee kasvuaan ja tekee osansa kohdatakseen ja ylittääkseen sosiaalisen vastuunsa.

Tuemme YK:n ilmastonmuutosta koskevaa puitesopimusta

Ilmastonmuutos on yksi aikamme suurimmista haasteista. Haluamme Cowaylla olla myönteinen toimija ilmastonmuutoksessa ja varmistaa, että se pidetään turvallisella tasolla yhteisöille ja ympäristölle maailmanlaajuisesti. Tämä vaatii merkittäviä investointeja ja yhteistyötä. Olemme osallistuneet COP21 vapaaehtoiseen yritysten hiilidioksidipäästöjen vähentämissuunnitelmaan.

Olemme mukana Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksien maailmassa

Coway on ollut jatkuvasti nimetty Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksissä (DJSI) Aasian ja Tyynenmeren alueella vuodesta 2013 ja DJSI Worldissä vuodesta 2016.

Ympäristökompensoitu toimitus Schenkeriltä

Kaikki toimitukset Enköpingin varastostamme tapahtuvat ympäristöystävällisellä toimituksella DB Schenkeriltä.