Airmega Storm

Coway AP-1516D AANordic
AP-1516D_02
AP-1516D_03
AP-1516D_04
AP-1516D_06
AP-1516D_07
Coway AP-1516D AANordic

Airmega Storm

Asthma Allergy Nordic suosittelee Coway Storm AP-1516D -ilmanpuhdistinta, joka puhdistaa jopa 100-neliöisen tilan, jos huonekorkeus on 2,4 metriä. Ainutlaatuisella puhtaan ilman puhallustavallaan Coway Storm pystyy kierrättämään ilmaa erittäin tehokkaasti. Malli sopii hyvin kouluihin, sairaanhoitoon tai muihin julkisiin tiloihin tai asuntoihin.

Suositeltu
huonekoko 100 m2
AP-1516D_03

Olen Coway Storm AP-1516D

Olen äärimmäisen tehokas ilmanpuhdistaja ja minut on erityisesti suunniteltu kierrättämään ilmaa ihanteellisesti ja näin ollen luomaan parhaat mahdolliset olosuhteet puhtaan ilman hengittämiselle.

AP-1516D_03

4 kiertotilaa dynaamiseen ilmanpuhdistukseen

Tervetuloa, myrsky

Harvat huoneet ovat liian suuria.

Koska hoidan sujuvasti 100-neliöisen tilan, jonka huonekorkeus on 2,4 metriä, sovin erinomaisesti kouluihin, sairaanhoitoon ja muihin julkisiin tiloihin samoin kuin asuntoihin.

Vien ilmavirran uudelle tasolle.

Mullistava ilmavirta, puhtausanturi ja nelivaiheinen suodatus, joka poistaa hajut ja jopa uskomattoman pienet 0,3 mikrometrin hiukkaset 99,5-prosenttisesti.

Lompakko vai ympäristö edellä? Molemmat.

Virrankulutukseni on 10–65 W (riippuen puhallinnopeudesta), mikä tekee minusta äärimmäisen taloudellisen ja ympäristöä säästävän. Äänitaso pysyy välillä 21,6–48 dB(A), mikä on aivan huipputasoa.

Hengitetäänpä syvään.

Olen Ruotsin Astma- ja allergialiiton sekä Asthma Allergy Nordicin suosittelema*

(*suositus koskee 28 m2 tilaa käyttötilassa 2).

Älykkäät toiminnot

Air Quality Indicator – Keskellä näkyvä rengas on LED-merkkivaloni. Se kertoo reaaliajassa ilmanlaadusta vaihtamalla neljän eri värin välillä.

Intelligent Air Flow – Voit ohjata ilmavirran suoraan kattoon, suoraan eteenpäin huoneessa tai sekä suoraan ylös että eteenpäin – saat valita!

Quick Cleaning Mode – Täysin ainutlaatuinen ja taianomainen toiminto, joka puhdistaa ilman ja kierrättää sen kymmenessä minuutissa, kun automaattisesti ja eri puhallinnopeuksilla vaihtelen ilmavirtauksen suuntaa eteen- ja ylöspäin.

Touch Control – Hipaisuohjaimillani voit ohjata kaikkia ilmanpuhdistimen toimintoja. Hygieenisesti, ilman allergioita ja varmasti.

Auto Mode – Puhallinnopeus mukautuu automaattisesti vallitsevan ilmanlaadun mukaan. Suosittelen aina pitämään ilmanpuhdistimen Auto Modessa, jolloin käyttö on taloudellisinta ja käytännöllisintä.

Dark Room Mode – Hipaisupainikkeeni ja Air Quality Indicator -valoni voidaan sammuttaa sekä manuaalisesti että automaattisesti. Valoanturi ohjaa automatiikkaa havaitsemalla, kun huoneessa tulee pimeää ja sammuttamalla koko yksikön jo kolmen minuutin kuluttua – jotta saisit mahdollisimman rauhalliset olosuhteet.

4-Step Filter System – Minulla on esisuodatin, joka pyydystää karvat ja pölypallot. Sitä pitää imuroida säännöllisesti, mutta sitä ei tarvitse koskaan vaihtaa. Esisuodattimen takana on pölysuodatin, joka poistaa siitepölyn, homeitiöt ja lemmikeistä irtoavan hilseen. Se pitää vaihtaa neljän kuukauden välein. Seuraavana on hajua poistava raemuotoinen aktiivihiilisuodatin, joka suodattaa hajuja, ruoankäryä ja muita epämiellyttäviä hajuja. Hajunpoistosuodatin vaihdetaan kerran vuodessa. Taaimpana on supertehokas HEPA-suodatin, joka poistaa bakteereja, tupakansavua, mikrohiukkasia ja muita haitallisia aineita. Sekin vaihdetaan kerran vuodessa.

Varasuodatinpakkaus Coway Storm AP-1516D:lle – Pakkaus sisältää suodattimet yhden vuoden käyttöä varten (3 pölysuodatinta, 1 hajunpoistosuodattimen ja 1 HEPA-suodattimen. Täältä löydät Coway Storm AP-1516D:n suodatinpakkauksen.

Hiukkasanturi – Herkkä hiukkasanturi mittaa taukoamatta huoneen ilmanlaatua. Kun yksikkö on Auto Modessa, puhallinnopeus mukautuu automaattisesti hiukkasanturin ilmanlaatumittausten mukaan. Sen herkkyyden voi valita kolmesta asetuksesta (korkea, keskitaso tai alhainen), tehdasasetuksena on keskitaso.

Economic & Silent – Virrankulutukseni on 10–65 W (riippuen puhallinnopeudesta), mikä tekee minusta äärimmäisen taloudellisen ja ympäristöä säästävän. Äänitaso pysyy välillä 21,6–48 dB(A), mikä on aivan huipputasoa.

Maximum Air Cleaning Level – Tehokkaan puhaltimeni ansiosta voin käsitellä jopa 8,2 m³ ilmaa minuutissa, mikä vastaa 492 m³ ilmaa tunnissa. Jos huonekorkeus on normaali, Storm puhdistaa koko huoneilman 2 kertaa tunnissa hieman yli 100 neliön asuintilassa.

Play Video

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysymyksiä?

We only speak English and Swedish.

Soita meille numeroon:

Ota meihin yhteyttä kautta: