Sano hyvästit siitepölyoireille Cowayn Get ready for Summer -alennuksella ALENNUKSIIN

Airmega Storm

Coway Storm AP-1516D

Suositeltu huoneen koko 100 m2

389

Varastossa
Osittainen maksu alkaen 71.02 €/kk, 12 kuukauden ajan
Asthma Allergy Nordic suosittelee Coway Storm AP-1516D -ilmanpuhdistinta, joka puhdistaa jopa 100-neliöisen tilan, jos huonekorkeus on 2,4 metriä. Ainutlaatuisella puhtaan ilman puhallustavallaan Coway Storm pystyy kierrättämään ilmaa erittäin tehokkaasti. Malli sopii hyvin kouluihin, sairaanhoitoon tai muihin julkisiin tiloihin tai asuntoihin.

Mitat: 240 x 410 x 765 mm

Paino: 12 kg

Yksityiskohdat
Ilmainen toimitus
Ympäristökompensoitu toimitus

Olen Coway Storm AP-1516D

Olen paras ilmanpuhdistin, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan optimaalinen ilmankierto ja siten tarjoamaan ehdottoman parhaat olosuhteet puhtaan ilman hengittämiseen.

4 kiertotilaa dynaamiseen ilmanpuhdistukseen

Tervetuloa myrsky

Harvat huoneet ovat liian suuria.

Koska pystyn käsittelemään 100 m² tilaa, jossa kattokorkeus on 2,4 metriä, sopin täydellisesti kouluympäristöön, terveydenhuoltoon ja muihin julkisiin tiloihin sekä kotiin.

Nostan ilmavirran uudelle tasolle.

Varustettu vallankumouksellisella ilmavirralla, puhtausilmaisimella ja nelivaiheisella suodattimella, joka eliminoi 99,5 % hajuista ja hiukkasista uskomattomaan 0,3 mikrometriin asti.

Lompakko vai ympäristö? Molemmat.

Tehonkulutuksella 10-65W (riippuen tuulettimen nopeudesta) olen erittäin taloudellinen ja ympäristöystävällinen. Melutaso pidetään 21,6 – 48 db(A) välillä, mikä on erinomainen arvo.

Vedetään syvään henkeä.

Minua suosittelevat Astma & Allergy Association* ja Asthma Allergy Nordic*

(*suositus koskee 28 m²:n huonealaa käyttötilassa 2).

Älykkäät toiminnot

Ilmanlaadun ilmaisin – Ympyrä, jonka näet keskelläni, on LED-ilmaisin – se antaa reaaliaikaista tietoa ilman laadusta vaihtamalla neljän eri värin välillä.

Älykäs ilmavirtaus – Voit ohjata ilmavirtaa suoraan ylöspäin kattoa kohti, suoraan eteenpäin huoneessa tai sekä suoraan ylös että suoraan eteenpäin – valitse itse!

Quick Cleaning Mode – Täysin ainutlaatuinen ja maagisesti tehokas toiminto, joka puhdistaa ja kierrättää ilmaa kymmenen minuutin ajan, jossa säädän automaattisesti ja eri tuuletinnopeuksilla ilmavirtaa eteen- ja ylöspäin.

Kosketusohjaus – Minulla on kosketussäätimet kaikkien ilmanpuhdistimen toimintojen ohjaamiseen. Hygieeninen, allerginen ja turvallinen käyttää.

Auto Mode – Tuulettimen nopeus säädetään täysin automaattisesti vallitsevan ilmanlaadun mukaan. Suosittelen, että ilmanpuhdistin on aina Auto-tilassa taloudellisimman ja käytännöllisimmän toiminnan takaamiseksi.

Dark Room Mode – Kosketussäätimet ja ilmanlaadun ilmaisin voidaan sammuttaa sekä manuaalisesti että automaattisesti. Automaatiota ohjaa valoanturi, joka havaitsee pimeän tullen ja jo kolmen minuutin kuluttua koko laite sammuu – kaikki tämä antaa sinulle parhaan mahdollisen mielenrauhan.

4-vaiheinen suodatinjärjestelmä – Minulla on esisuodatin, joka kerää hiukset ja pölyhiukkaset. Se tulee imuroida säännöllisesti, mutta sitä ei tarvitse koskaan vaihtaa. Esisuodattimen takana on pölysuodatin, joka poistaa siitepölyn, homeitiöt ja hilseen lemmikeistä. Tämä on vaihdettava neljän kuukauden välein. Seuraava suodatin on hajunpoistosuodatin, joka koostuu aktiivihiilestä rakeisessa muodossa ja se poistaa hajuja, ruokaa ja muita epämiellyttäviä hajuja. Deodoranttisuodatin vaihdetaan kerran vuodessa. Sisällä on erittäin tehokas HEPA-suodatin, joka poistaa bakteerit, tupakansavun, mikrohiukkaset ja muut haitalliset aineet. Se on myös vaihdettava kerran vuodessa.

Lisävarusteet suodatinsarja Coway Storm AP-1516D – Paketti sisältää suodattimet yhden vuoden käyttöön (3 pölysuodatinta, 1 deodoranttisuodatin ja 1 HEPA-suodatin. Täältä löydät suodatinsarjan Coway Storm AP-1516D:lle.

Hiukkasanturi – Herkkä hiukkasanturi mittaa jatkuvasti huoneen ilmanlaatua. Jos yksikköä käytetään Auto-tilassa, tuulettimen nopeus säädetään automaattisesti sen mukaan, kuinka hiukkasanturi mittaa ilmanlaadun. Sen herkkyys voidaan asettaa kolmeen tilaan (korkea, keskitaso tai matala), joissa keskitaso on tehdasasetus.

Taloudellinen ja hiljainen – Tehonkulutuksella 10-65 W (riippuen tuulettimen nopeudesta) minusta tulee erittäin taloudellinen ja ympäristöystävällinen. Melutaso pidetään 21,6 – 48 db(A) välillä, mikä on erinomainen arvo.

Suurin ilmanpuhdistustaso – Tehokkaiden puhaltimien ansiosta pystyn käsittelemään jopa 8,2 m³ ilmaa/min, mikä vastaa 492 m³ ilmaa/tunti. Normaalin kattokorkeuden huoneeksi muutettuna tämä tarkoittaa, että Storm pystyy puhdistamaan kaiken ilman kahdesti/tunnissa hieman yli 100 m²:n alueella.

Katso video

Suosittelee Asthma Allergy Nordic

Suositus koskee level 2, 68,5m3

Yleisiä kysymyksiä

Malli: AP-1516D

Väri: Valkoinen

Materiaali: Muovi

Typ: Ilmanpuhdistin

Ilmavirta: 492 m3/h

Jännite: 230 V

Syvyys: 240 mm

Leveys: 410 mm

Korkeus: 765 mm

HEPA-filter: Green HEPA™

IP-luokitus: IP20

Huoneen enimmäiskoko: 100 m2

Äänitaso: 21,6-48 dBa

Vaikutus: 45 W

Ajastintoiminto: Ja

Paino: 12 kg

Sisältää Suodatinpakkaus Coway Storm AP-1516D

Saatat pitää myös

Onko sinulla kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä.

Puhumme vain ruotsia ja englantia.

Pidetään yhteyttä

Tilaa saadaksesi uusimmat päivitykset ja eksklusiiviset Coway-tarjoukset.

¹ Coway-ilmanpuhdistinten on todistettu sitovan pölyä, siitepölyä, hilsettä, viruksia ja bakteereja ilmasta KCL-testien (Korea Conformity Laboratories) perusteella. Ne on testattu 30 ㎥ kokoisessa kammiossa Korea Air Cleaning Associationin standardin (SPS-KACA 002-132:2018 Modified) mukaisesti 0,01 ㎛:n hiukkasten poistonopeuden mittaamiseksi. Se testattiin suurimmalla tuulettimen nopeudella normaaleissa huonelämpötila- ja kosteusolosuhteissa. Suorituskyky voi vaihdella asiakkaiden todellisessa elinympäristössä.

²

99,9 % viruksista, bakteereista, sienistä ja siitepölystä poistettiin ilmasta Cowayn ilmanpuhdistimilla GreenHEPA™-teknologialla sovelletuilla suodattimilla, jotka perustuvat Japan Food Research Laboratories (JFRL) -testaukseen JEM 1467 -standardin mukaisesti. Testattu AIRMEGA AP-1516D, AIRMEGA AP-1220B, AIRMEGA MIGHTY ilmanpuhdistimella ja myös AIRMEGA 150, AIRMEGA 250, AIRMEGA 300S, AIRMEGA 400S.

Kaikki JFRL:n testaama ja sai yllä olevat tulokset alla määritetyn ajan kuluessa:

  • Virus: Testattu Escherichia coli -faagilla ΦX174 NBRC 103405, 60 minuuttia
  • Bakteerit: Testattu Staphylococcus epidermidis NBRC 12993:lla, 60 minuuttia
  • Sieni/home: Testattu Penicillium citrinum NBRC 6352:lla, 60 minuuttia
  • Siitepöly: Testattu seetri siitepölyuutteella, 30 minuuttia

Testattu influenssa A -viruksella (H1N1) ja Staphylococcus aureuksella Coway’s Green HEPA -suodatinväliaineella Japan Food Research Laboratoriesin (JFRL) toimesta, eikä materiaalista havaittu kasvua 24 tunnin huoneenlämmössä.

Molemmat testit suoritettiin pienille testikappaleille, jotka on leikattu Green HEPA -suodatinmateriaalista, joten tätä vastuuvapauslauseketta voidaan käyttää kaikkiin Cowayn tuotteisiin, jotka käyttävät tätä suodatinta.

  • Virus: Testattu influenssa A viruksella (H1N1), 3 cm x 3 cm autoklavoitu kappale
  • Bakteerit: Staphylococcus aureus, siirrostettu 50 mm x 50 mm näytekappaleeseen.

³

Testattu ihmisen koronaviruksella (HCoV-OC43) Coway GreenHEPA™ -teknologialla sovelletulla suodatinväliaineella BioPS Co., Ltd:n toimesta, Etelä-Koreassa viruksenpoistotutkimuksiin erikoistunut tutkimusorganisaatio. Testimenetelmä oli suodatinmateriaalikuponkitesti neutralointitehokkuuden tarkkailemiseksi. Kahden tunnin huoneenlämmössä pidetyn hoidon jälkeen viruksesta poistui yli 99,999 % sen jälkeen, kun virus joutui kosketuksiin suodatinväliaineen kanssa, mikä johti viruksen neutraloitumiseen tai inaktivoitumiseen. Samat tulokset näytetään 12 tunnin ja 24 tunnin kuluttua. Tämä erityinen testi suoritettiin käyttämällä ihmisen koronavirusta (HCoV-OC43) kokeellisena malliviruksena (ei Covid-19 (SARS-CoV-2)), koska OC-43 on yksi seitsemästä koronavirustyypistä, jotka voivat tartuttaa ihmisiä.

Huomautus: Ilmanpuhdistinten tiedetään olevan tehokkaita Covid-19:n ehkäisyssä. Sitä ei kuitenkaan koskaan pitäisi pitää ensisijaisena virusinfektion menetelmänä. Käsien puhdistaminen, kontaktien välttäminen ja suljetuissa tiloissa olemisen välttäminen julkisilla paikoilla ovat välttämättömiä mahdollisen virusinfektion riskin minimoimiseksi. Coway tukee kaikkia potilaita ja lääketieteen ammattilaisia ​​ympäri maailmaa, jotka työskentelevät väsymättä vaarallisten virusten leviämisen ehkäisemiseksi ja parantamiseksi.

* Hiukkasten CADR (Clean Air Delivery Rate) on testattu GB/T18801-2015 mukaisesti sertifioidussa kolmannen osapuolen laboratoriossa.

Mittausspesifikaatiot on määritelty GB/T 18801-2015:ssä, jonka mukaan testikammiossa, jossa on määrätty tilavuus (V-kammio), on määritettävä kaksi hiukkaspitoisuuden vähenemisnopeutta: luonnollinen vaimenemisnopeus inaktiivisella ilmanpuhdistimella (knat) ja vaimenemisnopeus. havaittu mittauksissa, jotka suoritettiin 30 ㎥ kammiossa, joka on tyhjä lukuun ottamatta pöydälle asetettua ilmanpuhdistinta, kahta tuuletinta ilman sekoittamiseksi ja kierrättämiseksi sekä joitain mittausoheislaitteita (pääasiassa putkia). Kammion lämpötila pidetään 25 ± 2 °C ja suhteellinen kosteus 50 ± 10 %. Tupakansavua käytetään testiaerosolina ja > 0,3 µm:n hiukkasten lukumäärä mitataan sisäilmanpuhdistimen (kAC) optisella aerosolispektrometrillä. Vaimenemisnopeudet k määritetään hiukkaspitoisuuden C(t) mitatusta ajallisesta vaimenemisesta alkaen alkupitoisuudesta CO:

* Huoneen koko on laskettu standardin NRCC-54013 mukaan CADR-testauksella GB/T18801-2015 mukaan.

NRCC: Ilmanpuhdistimien testausmenetelmä

Huoneen kokokaava: Huonekoko = 0,26*CADR

Huomautus: Suorituskykytulokset voivat vaihdella asiakkaiden todellisen käyttöympäristön mukaan.

* Coway Green-HEPA -suodatin on antibakteerinen pintakäsitelty biosideilla tiabendatsolilla ja hopeanatriumzirkoniumvetyfosfaatilla. Tämä estää homeen, virusten ja bakteerien kasvun, mikä pidentää suodattimen käyttöikää.

Saatavilla olevat kaupat

Hinnat jälleenmyyjillämme, myymälässä ja verkossa voivat olla vanhentuneita. Tarkista hinta ja varastosaldo jokaiselta jälleenmyyjältä.

Kotiinkuljetus

Ilmainen agenttitoimitus

Ympäristövastuu

Välitämme tämän päivän ja huomisen

Vuoteen 2050 mennessä saavutamme RE100 (uusiutuva energia 100 %) ja nolla hiilidioksidipäästöjä. Coway valittiin Carbon Management Sector Honors -palkintoon 10 peräkkäiseksi vuodeksi sitoutumisestamme ilmastonmuutokseen. Lupaamme olla osamme globaalina perheenä.

Olemme osa YK:n Global Compactia

Liityimme YK:n Global Compactiin (UNGC) kesäkuussa 2006 ja noudatamme sen kymmentä ihmisoikeuksia, työtä, ympäristöä ja korruption vastaista periaatetta. Tämä täyttää roolimme yrityskansalaisena – kansalaisena, joka tavoittelee kasvuaan ja tekee osansa kohdatakseen ja ylittääkseen sosiaalisen vastuunsa.

Tuemme YK:n ilmastonmuutosta koskevaa puitesopimusta

Ilmastonmuutos on yksi aikamme suurimmista haasteista. Haluamme Cowaylla olla myönteinen toimija ilmastonmuutoksessa ja varmistaa, että se pidetään turvallisella tasolla yhteisöille ja ympäristölle maailmanlaajuisesti. Tämä vaatii merkittäviä investointeja ja yhteistyötä. Olemme osallistuneet COP21 vapaaehtoiseen yritysten hiilidioksidipäästöjen vähentämissuunnitelmaan.

Olemme mukana Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksien maailmassa

Coway on ollut jatkuvasti nimetty Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksissä (DJSI) Aasian ja Tyynenmeren alueella vuodesta 2013 ja DJSI Worldissä vuodesta 2016.

Ympäristökompensoitu toimitus Schenkeriltä

Kaikki toimitukset Enköpingin varastostamme tapahtuvat ympäristöystävällisellä toimituksella DB Schenkeriltä.