Tietosuojakäytäntö

Albion Nordic AB

Asiakkaat

Me Albion Nordic Ab:lla tahdomme, että sinä asiakkaana tunnet olosi turvalliseksi antaessasi meille henkilötietoja. Tietosuojakäytännössä kerromme, miten keräämme, käytämme, säilytämme ja jaamme henkilötietoja. Käytäntö on vain lisäosa ostoehtoihimme.

Kun asiakkaana otat meihin yhteyttä, käytät verkkosivujamme ja/tai teet ostoksia meillä, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja sen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Hyväksy myös sen, että käytämme erilaisia viestintämenetelmiä, kuten sähköpostia tai puhelinta saadaksemme tietoja sinusta. On tärkeää, että luet ja ymmärrät tietosuojakäytäntömme ennen kuin otat meihin yhteyttä tai teet ostoksia. Voidaksemme tarjota sinulle palveluita, meidän on käsiteltävä henkilötietojasi alla kuvatulla tavalla. Huolehdimme kaikessa toiminnassamme tietosuojastasi parhaalla mahdollisella tavalla.

MITÄ TIETOJA KERÄTÄÄN?

Keräämme tietoja, joita Albion Nordic AB tarvitsee voidakseen käsitellä tilausta tai saadakseen yhteyden potentiaaliseen asiakkaaseen. Asiakas itse antaa tietonsa joko Coway.se-verkkokaupasta tekemänsä ostoksen yhteydessäv tai sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa. Voimme kerätä tietoja myös, kun käytät palveluitamme, esimerkiksi IP-osoitteita tai käyttäjätilille kirjautumisia.

Seuraavia henkilötietoja saa normaalisti pitää tarpeellisena ostokseen liittyen tai muuhun potentiaalisen asiakkaan yhteydenottoon liittyen:

Nimi (tunnistamista varten)
Henkilötunnus (jos maksutapana on lasku)
Osoite (yhteystieto)
Puhelinnumero (yhteystieto)
Sähköpostiosoite (yhteystieto)

Tekemääsi ostosta varten tarvitsemiemme yhteystietojen lisäksi keräämme dataa myös markkinointitarkoituksessa ja ymmärtääksemme asiakkaitamme paremmin.

Seuraavia tietoja kerätään kotisivuillamme vierailevilta, kotisivujamme käyttäviltä sekä asiakaspalvelukontakteilta

IP-osoite (kirjautuminen, tilasto)
Sukupuoli (kirjautuminen, tilasto)
Ikä (kirjautuminen, tilasto)
Maantieteellinen sijainti (kirjautuminen, tilasto)

OIKEUDELLINEN PERUSTE

Tekemäämme henkilötietojen käsittelyä tukee oikeutettu etu, sopimus, jonka asiakas tekee oston yhteydessä hyväksymällä palvelumme käyttöehdot, Privacy Shield -järjestely tai oikeudellisen velvoitteen tuki. Näin voimme täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana ja noudattaa sovellettavaa lainsäädäntöä.

Voit lukea lisää rekisteröidyistä ja lakisääteisistä velvoitteista tehdyistä sopimuksista täältä ja Privacy Shield -järjestelystä täältä.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJA?

Kaikkia tietoja käytetään tuotteidemme ja palveluidemme toimittamiseen sekä hallintoon. Tietoja tarvitaan esimerkiksi laskutukseen, asiakaspalveluun, taloushallintoon tai tunnistamiseen.
Käytämme niitä myös voidaksemme keskustella kanssasi tärkeistä tapahtumista tai ostamasi tuotteen tiedoista sekä voidaksemme lähettää uutiskirjeitä ja yleistä viestintätä sähköpostitse. Oikeutettu etumme tietojen käsittelyssä on markkinoida olemassa olevia tai uusia tuotteita ja palveluita.

Voimme käyttää tietojasi automatisoituun päätöksentekoon ja profilointiin, jos olet antanut nimenomaisen suostumuksen.

Jotkut kolmannet osapuolet, kuten esimerkiksi laskutus, vaativat meitä jakamaan tiedot toimittajan kanssa, jotta palvelu voidaan toimittaa.

KUKA NÄKEE TIETOSI?

Henkilötietosi voidaan luovuttaa toiselle toimijalle, joka käsittelee tietoja puolestamme, niin kutsutulle henkilötietoavustajalle. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuoliselle osapuolelle, jota ei ole määritelty ilman asiakkaan suostumusta. Tähän voidaan tehdä poikkeus, jos asiakas on rikkonut sopimusehtojamme, jos joudumme tekemään oikeudellisia toimenpiteitä tai jos viranomainen pyytää tietoja Suomen lainsäädännön perusteella. Esimerkkejä tällaisista viranomaisista ovat asianomaisten maiden veroviranomaiset, poliisiviranomaiset, haasteviranomaiset ja valvontaviranomaiset

MISSÄ TIETOJASI KÄSITELLÄÄN?

Me ja kumppanimme käsittelemme henkilötietojasi pääsääntöisesti EU-/ETA-alueella.

MITEN TIETOJASI SUOJELLAAN?

Käytössämme on asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimet alan standardien mukaisesti varmistaaksemme, että kaikki käsittelemämme tiedot on suojattu luvattomalta käytöltä.

OIKEUTESI

Meille rekisteröitynä henkilönä ja asiakkaana sinulla on erityisiä oikeuksia henkilötietoihisi liittyen. Sinulla on oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietojasi käsittelemme, korjata henkilötietoja, rajoittaa, poistaa, siirtää tietoja tai oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Edellytys sille, että voimme suorittaa edellä mainitun, on, että saamme sinulta riittävät asiakirjat tunnistautumista varten rekisteröityneenä henkilönä. Pyyntösi käyttää oikeuksiasi edellä käsitellään tapauskohtaisesti vallitsevien olosuhteiden perusteella. Saatamme myös joutua säilyttämään tietojasi, jos se on tarpeen lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi, esimerkiksi kirjanpitoa varten.

VERKKOSIVUJEMME EVÄSTEET

Käytämme evästeitä, tekstitiedostoa, joka tallennetaan kävijän tietokoneelle, verkkosovelluksemme tunnistamiseksi ja optimoimiseksi vierailijoille ja asiakkaille. Jos et halua meidän tekevän tätä, voit poistaa evästeet käytöstä selaimestasi. Huomaa kuitenkin, että verkkosivustomme toiminnot voivat silloin olla rajoitettuja. Täältä voit lukea lisää evästeistämme:

Eväste tai keksi on pieni tiedosto, jollaisen kotisivu lähettävät verkkoselaimeesi vieraillessasi sivustolla. Evästeitä käytetään osittain verkkosivuston toimintoihin, mutta se antaa meille myös mahdollisuuden nähdä, miten verkkosivustoa käytetään. Eväste ei voi käyttää, lukea tai muokata laitteesi tietoja.

Joissain selaimissa on asetus, joka hyväksyy evästeet automaattisesti. On mahdollista estää ne kaikki tai vain tietyiltä verkkosivustoilta.

Coway.se käyttää evästeitä tilastoja, mukautettua sisältöä ja mainoksia varten.

 

Google

Google Analytics: Antaa meille mahdollisuuden nähdä, kuinka monta kävijää sivustolla käy ja miten kävijät käyttävät verkkosivustoamme. Annettuja tietoja ei voida jäljittää yksilöihin. Google Analyticsin avulla näemme, mikä on suosittua sisältöä Coway.se-sivustolla ja voimme mukauttaa sivustojamme niin, että kuluttajana saat parasta tietoa.

Google Analytics Remarketing: tallentaa laitteellesi evästeen, joiden avulla Google voi Coway.se-vierailusi jälkeen näyttää sinulle sinua mahdollisesti kiinnostavia mainoksia. Emme voi koskaan tunnistaa henkilöllisyyttäsi näiden tietojen perusteella.

Google Ads: tallentaa laitteellesi evästeitä, joiden avulla Google voi Coway.se-vierailusi jälkeen näyttää sinulle sinua kiinnostavampia mainoksia. Emme voi koskaan tunnistaa henkilöllisyyttäsi tai sinua asiakkaana näiden tietojen perusteella.

Täältä löydät tietoja Googlen käyttämistä evästeistä.

Asentamalla Google Analytics Opt-out Browser Add-on -lisäosan selaimeesi voit estää Google Analyticsia käyttämästä tietojasi.

 

Facebook

Facebook-pikseli: Kun käyt verkkosivuillamme ja teet ostoksen, Facebook-pikseli aktivoituu. Sen avulla voidaan seurata vierailuja verkkosivustolla, mitkä sivut ovat mielenkiintoisia, kuinka kauan ihmiset pysyvät verkkosivustolla ja mitä tuloksia tästä seuraa. Tämä voi tarkoittaa sitä, että näiden tietojen avulla voidaan luoda mukautettu kohderyhmä Facebook-mainontaa varten, ns. Lookalike-kohderyhmä, tai että mainos, johon reagoit, ei enää kiinnosta. Tätä kutsutaan tulosoptimoinniksi.

Tekemällä ostoksen Coway.se-sivustolla hyväksyt ostoehtomme. Lue tietosuojakäytännöstämme lisää siitä, miten keräämme, käytämme ja jaamme tietojasi sekä miten käytämme evästeitä ja vastaavaa tekniikkaa.

SÄILYTYSAIKA

Säilytämme tietoja niin kauan kuin on tarpeellista toimittajana tekemiemme sitoumusten täyttämiseksi, mikä riippuu ostetun tuotteen mahdollisesta käyttöiästä. Tiedot kuitenkin poistetaan viimeistään 20 vuoden kuluttua ostopäivästä tai lakisääteisten säilytysaikojen mukaan.

MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖMME

Tämän tietosuojakäytännön sisältö voi muuttua ajan myötä. Asiakkaidemme turvallisuus on meilel aina tärkeintä ja noudatamme kaikkia EU:n ja Suomen tietosuojalakeja. Jos haluat pysyä ajan tasalla jatkuvasti, suosittelemme, että luet tämän käytännön säännöllisin väliajoin.

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN JA TIETOSUOJAVALTUUTETTUUN

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja tietosuojakäytännöstämme, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme. Jos haluat tehdä valituksen tavastamme käsitellä henkilötietojasi, sinulla on oikeus tehdä se tietosuojavaltuutetulle tai muulle toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle. Yhteystiedot löydät osoitteesta tietosuoja.fi.