Hyvästi siitepölyoireet Cowayn kevätkampanjan avulla. SE TARJOUS

Airmega Mighty

Suositeltu huoneen koko 109 m2

259

Varastossa
Osittainen maksu alkaen 58.98 €/ma sisään 12 kuukaudet
  Reset options
 • Wirecutterin paras ilmanpuhdistin vuonna 2022
 • Puhdasta ilmaa tilassa 109 m² asti
 • Ihanteellinen allergikoille. BAF Iso-Britanniassa ja ECARF Saksassa on kaksoissertifioitu allergiaystävällisyyteen
 • Energiaa säästävä ECO MODE 24/7-käyttöön
 • GreenHEPA™ suodatusjärjestelmä

Mitat: 65,6 x 43 x 25 cm

Paino: 5,9 kg

Tehonkulutus: 4,9 – 77 W

Yksityiskohdat
Ilmainen toimitus
Ympäristökompensoitu toimitus
Katso video

Nimetty Amerikan parhaaksi ilmanpuhdistimeksi 9 vuotta peräkkäin

Wirecutterin toimesta New Yorkin ajat

Kattaa jopa 109m²

CADR 421m³/h

Coway HyperCaptive™ -suodatin

Useiden suodattimien yhdistelmä poistaa jopa 99,999 % hiukkasista
nanokoko 0,01 µm asti, pienempi kuin bakteerit ja virukset.¹

Maksimaalinen suoja tavallisilta kodin esineiltä

Esisuodatin

Aktiivihiilisuodatin

Suodata ultrapieniä hiukkasia vastaan Coway GreenHEPA™ -tekniikalla

Vihreä HEPA™-virustorjuntateknologia kaksinkertaiseen suojaukseen viruksia ja paljon muuta vastaan

Suodattimiemme on käsitelty erityisellä virustorjuntakoostumuksella, joka on vaaraton kehollemme. Se tarjoaa kaksinkertaisen suojan, joka on laboratoriotestattu. Vangitsee 99,9 % ja neutraloi mahdollisesti haitalliset hiukkaset ilmasta². Lisätestit vahvistavat ihmisen koronaviruksen (HCoV-OC43) neutraloitumisen kahdessa tunnissa³.

Vital Ion: ionisoidut hiukkaset parantavat ilmanpuhdistusta

Osana Mightyn nelivaiheista suodatusprosessia Vital Ion -teknologia siirtää elektronivarauksia molekyyleihin muodostamatta otsonia, mikä helpottaa haitallisten hiukkasten talteenottoa ja poistamista ilmasta.

Intuitiivinen ohjaus älykkäillä toiminnoilla

Havaitsemalla ilmansaasteet hiukkasanturin kautta, ilmanlaadun näyttöni näyttää reaaliajassa, kuinka hyvä tai huono huoneilma on.

Auto-tila / Eco-tila / 3 manuaalista nopeutta

Tärkeä ionisaattori

1,4,8 tunnin ajastin/suodattimen vaihtolamput

Ilmanlaadun ilmaisin 3 värissä

1
2
3
4

Täysin automatisoidut toiminnoni

NY Times esittelyssä Paras ilmanpuhdistin 2023

Ei vain kauniit kasvot

Laadultaan taatun ikonin kasvot sopivat saumattomasti mihin tahansa elämäntyyliin.

Katso video

Yleisiä kysymyksiä

Malli: Airmega Mighty

Huoneen kattavuus: 109 m2

CADR (Clean Air Delivery Rate): 421 m3/h

Suodattaa: Esisuodatin + hajunpoistosuodatin + ultrahienohiukkassuodatin + Vital Ion

Suodattimen odotettavissa oleva käyttöikä: Hajunpoistosuodatin (6 kuukautta), ultrahienohiukkassuodatin (1 vuosi)

Air Quality Indicator: 3 väriä (sininen / violetti / punainen)

Ilmavirran ohjaus: 5 vaihetta (Auto / 1 / 2 / 3 / Eco)

Ajastin: 1, 4, 8 tuntia

Minimaalinen melu: 24.4 dB

Suurin melu: 53.8 dB

Tehon kulutus: Vähintään 4,9 W – enintään 82 W

Tuotteen mitat (K x L x S): 46.6 x 43 x 25 cm

Tuotteen paino: 5.9 kg

Sisältää 1 Airmega AP-1512HH suodatinsarjan, joka kestää jopa 6-12 kuukautta

Pidetään yhteyttä

Tilaa saadaksesi uusimmat päivitykset ja eksklusiiviset Coway-tarjoukset.

Onko sinulla kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä.

Puhumme vain ruotsia ja englantia.

¹ Coway-ilmanpuhdistinten on todistettu sitovan pölyä, siitepölyä, hilsettä, viruksia ja bakteereja ilmasta KCL-testien (Korea Conformity Laboratories) perusteella. Ne on testattu 30 ㎥ kokoisessa kammiossa Korea Air Cleaning Associationin standardin (SPS-KACA 002-132:2018 Modified) mukaisesti 0,01 ㎛:n hiukkasten poistonopeuden mittaamiseksi. Se testattiin suurimmalla tuulettimen nopeudella normaaleissa huonelämpötila- ja kosteusolosuhteissa. Suorituskyky voi vaihdella asiakkaiden todellisessa elinympäristössä.

²

99,9 % viruksista, bakteereista, sienistä ja siitepölystä poistettiin ilmasta Cowayn ilmanpuhdistimilla GreenHEPA™-teknologialla sovelletuilla suodattimilla, jotka perustuvat Japan Food Research Laboratories (JFRL) -testaukseen JEM 1467 -standardin mukaisesti. Testattu AIRMEGA AP-1516D, AIRMEGA AP-1220B, AIRMEGA MIGHTY ilmanpuhdistimella ja myös AIRMEGA 150, AIRMEGA 250, AIRMEGA 300S, AIRMEGA 400S.

Kaikki JFRL:n testaama ja sai yllä olevat tulokset alla määritetyn ajan kuluessa:

 • Virus: Testattu Escherichia coli -faagilla ΦX174 NBRC 103405, 60 minuuttia
 • Bakteerit: Testattu Staphylococcus epidermidis NBRC 12993:lla, 60 minuuttia
 • Sieni/home: Testattu Penicillium citrinum NBRC 6352:lla, 60 minuuttia
 • Siitepöly: Testattu seetri siitepölyuutteella, 30 minuuttia

Testattu influenssa A -viruksella (H1N1) ja Staphylococcus aureuksella Coway’s Green HEPA -suodatinväliaineella Japan Food Research Laboratoriesin (JFRL) toimesta, eikä materiaalista havaittu kasvua 24 tunnin huoneenlämmössä.

Molemmat testit suoritettiin pienille testikappaleille, jotka on leikattu Green HEPA -suodatinmateriaalista, joten tätä vastuuvapauslauseketta voidaan käyttää kaikkiin Cowayn tuotteisiin, jotka käyttävät tätä suodatinta.

 • Virus: Testattu influenssa A viruksella (H1N1), 3 cm x 3 cm autoklavoitu kappale
 • Bakteerit: Staphylococcus aureus, siirrostettu 50 mm x 50 mm näytekappaleeseen.

³

Testattu ihmisen koronaviruksella (HCoV-OC43) Coway GreenHEPA™ -teknologialla sovelletulla suodatinväliaineella BioPS Co., Ltd:n toimesta, Etelä-Koreassa viruksenpoistotutkimuksiin erikoistunut tutkimusorganisaatio. Testimenetelmä oli suodatinmateriaalikuponkitesti neutralointitehokkuuden tarkkailemiseksi. Kahden tunnin huoneenlämmössä pidetyn hoidon jälkeen viruksesta poistui yli 99,999 % sen jälkeen, kun virus joutui kosketuksiin suodatinväliaineen kanssa, mikä johti viruksen neutraloitumiseen tai inaktivoitumiseen. Samat tulokset näytetään 12 tunnin ja 24 tunnin kuluttua. Tämä erityinen testi suoritettiin käyttämällä ihmisen koronavirusta (HCoV-OC43) kokeellisena malliviruksena (ei Covid-19 (SARS-CoV-2)), koska OC-43 on yksi seitsemästä koronavirustyypistä, jotka voivat tartuttaa ihmisiä.

Huomautus: Ilmanpuhdistinten tiedetään olevan tehokkaita Covid-19:n ehkäisyssä. Sitä ei kuitenkaan koskaan pitäisi pitää ensisijaisena virusinfektion menetelmänä. Käsien puhdistaminen, kontaktien välttäminen ja suljetuissa tiloissa olemisen välttäminen julkisilla paikoilla ovat välttämättömiä mahdollisen virusinfektion riskin minimoimiseksi. Coway tukee kaikkia potilaita ja lääketieteen ammattilaisia ympäri maailmaa, jotka työskentelevät väsymättä vaarallisten virusten leviämisen ehkäisemiseksi ja parantamiseksi.

* Hiukkasten CADR (Clean Air Delivery Rate) on testattu GB/T18801-2015 mukaisesti sertifioidussa kolmannen osapuolen laboratoriossa.

Mittausspesifikaatiot on määritelty GB/T 18801-2015:ssä, jonka mukaan testikammiossa, jossa on määrätty tilavuus (V-kammio), on määritettävä kaksi hiukkaspitoisuuden vähenemisnopeutta: luonnollinen vaimenemisnopeus inaktiivisella ilmanpuhdistimella (knat) ja vaimenemisnopeus. havaittu mittauksissa, jotka suoritettiin 30 ㎥ kammiossa, joka on tyhjä lukuun ottamatta pöydälle asetettua ilmanpuhdistinta, kahta tuuletinta ilman sekoittamiseksi ja kierrättämiseksi sekä joitain mittausoheislaitteita (pääasiassa putkia). Kammion lämpötila pidetään 25 ± 2 °C ja suhteellinen kosteus 50 ± 10 %. Tupakansavua käytetään testiaerosolina ja > 0,3 µm:n hiukkasten lukumäärä mitataan sisäilmanpuhdistimen (kAC) optisella aerosolispektrometrillä. Vaimenemisnopeudet k määritetään hiukkaspitoisuuden C(t) mitatusta ajallisesta vaimenemisesta alkaen alkupitoisuudesta CO:

* Huoneen koko on laskettu standardin NRCC-54013 mukaan CADR-testauksella GB/T18801-2015 mukaan.

NRCC: Ilmanpuhdistimien testausmenetelmä

Huoneen kokokaava: Huonekoko = 0,26*CADR

Huomautus: Suorituskykytulokset voivat vaihdella asiakkaiden todellisen käyttöympäristön mukaan.

* Coway Green-HEPA -suodatin on antibakteerinen pintakäsitelty biosideilla tiabendatsolilla ja hopeanatriumzirkoniumvetyfosfaatilla. Tämä estää homeen, virusten ja bakteerien kasvun, mikä pidentää suodattimen käyttöikää.

Saatavilla olevat kaupat

Hinnat jälleenmyyjillämme, myymälässä ja verkossa voivat olla vanhentuneita. Tarkista hinta ja varastosaldo jokaiselta jälleenmyyjältä.

Kotiinkuljetus

Ilmainen agenttitoimitus

Ympäristövastuu

Välitämme tämän päivän ja huomisen

Vuoteen 2050 mennessä saavutamme RE100 (uusiutuva energia 100 %) ja nolla hiilidioksidipäästöjä. Coway valittiin Carbon Management Sector Honors -palkintoon 10 peräkkäiseksi vuodeksi sitoutumisestamme ilmastonmuutokseen. Lupaamme olla osamme globaalina perheenä.

Olemme osa YK:n Global Compactia

Liityimme YK:n Global Compactiin (UNGC) kesäkuussa 2006 ja noudatamme sen kymmentä ihmisoikeuksia, työtä, ympäristöä ja korruption vastaista periaatetta. Tämä täyttää roolimme yrityskansalaisena – kansalaisena, joka tavoittelee kasvuaan ja tekee osansa kohdatakseen ja ylittääkseen sosiaalisen vastuunsa.

Tuemme YK:n ilmastonmuutosta koskevaa puitesopimusta

Ilmastonmuutos on yksi aikamme suurimmista haasteista. Haluamme Cowaylla olla myönteinen toimija ilmastonmuutoksessa ja varmistaa, että se pidetään turvallisella tasolla yhteisöille ja ympäristölle maailmanlaajuisesti. Tämä vaatii merkittäviä investointeja ja yhteistyötä. Olemme osallistuneet COP21 vapaaehtoiseen yritysten hiilidioksidipäästöjen vähentämissuunnitelmaan.

Olemme mukana Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksien maailmassa

Coway on ollut jatkuvasti nimetty Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksissä (DJSI) Aasian ja Tyynenmeren alueella vuodesta 2013 ja DJSI Worldissä vuodesta 2016.

Ympäristökompensoitu toimitus Schenkeriltä

Kaikki toimitukset Enköpingin varastostamme tapahtuvat ympäristöystävällisellä toimituksella DB Schenkeriltä.