Pääsiäisale: Hengitä helpommin tänä keväänä sertifioitujen ilmanpuhdistimien avulla SE TARJOUS

Tutkimus ja kehitys

Johtava teknologia

Cowayn perusta, joka vie eteenpäin

Environmental Technology Institute

T&K-keskus on Cowayn menestyksen perusta ja syy. Environmental Technology Institute on ihanne, jota tavoittelemme erinomaisella infrastruktuurillamme, jolla kehitämme maailmanluokan tuotteita ja tutkimme elementtejä, joista välitämme, kuten ilmaa ja vettä.n.

Paras terveysratkaisujen kehittäjä

Aloitimme vuonna 2008 yhteistyön Seoul National Universityn, Korean arvostetuimman yliopiston kanssa. Nyt olemme Aasian suurin ilmaan ja veteen erikoistunut laboratorio ja olemme laajentaneet toimintaamme, jotta voimme kehittyä parhaaksi terveysratkaisujen kehittäjäksi. Nyt meillä on yli 500 työlleen omistautunutta tutkijaa ja yli 4 200 patenttia.

Tieto kehitystyön perustana

Uskomme, että mielekkään tuotteen tekeminen alkaa itse ydintekijöiden, kuten ilman ja veden, tuntemisesta. Uskomme, että vain tuotteet, joiden kehittämisen pohjalla on epäpuhtauksien ja ilmavirran ymmärtäminen, voivat ratkaista erilaisia alueittain ja vuodenajoittain muuttuvia haasteita.

Merkitykselliset tiedot ja yksityiskohdat

Toisin kuin useimmat valmistajat, me syvennymme kaikkiin yksityiskohtiin aina suodattimen raaka-ainetta, puhaltimen muotoilua ja aerodynamiikkaa myöten. Analysoimme yli 196 miljardia sisäilman laatua koskevaa tietoa ja vesinäytteitä yli 40 maasta, jotta voimme kehittää tuotteitamme. Uskomme, että yksityiskohdat ja tiedot ovat merkityksellisiä.

Sitoutumisemme tutkimukseen ja kehitykseen

Katso video

Uskomme kokemukseen

Olemme omistautuneet elämää parantaville kodinkoneille yli 30 vuoden ajan. Meillä on kokeneimmat ilmankäsittelyn asiantuntijat ja suurin ilmatietokanta. Meillä on maailmanlaajuisesti sertifioituja vesiasiantuntijoita, muun muassa 27 vesisommelieria ja 20 WQA:n* sertifioimaa CWS-vesiasiantuntijaa.

* CWS: Sertifioidut vesiasiantuntijat
* WQA: Water Quality Association US

Maailmanlaajuisesti sertifioitu testilaboratorio

Infrastruktuurimme on laajimmillaan ja meillä on 50 laboratoriota ja 330 koelaitetta. Olemme saaneet virallisen testilaboratorion sertifioinnin 11 testausstandardin* mukaan ympäri maailmaa, mukaan lukien CB, TUV, CE, PSE ja CVC. Testituloksiimme luotetaan maailmanlaajuisesti.

* 7 sähköturvallisuus, 3 ympäristöystävällinen energia ja 1 EMC.

Sitoutumisemme laatuun

Katso video

Turvallisempaa, terveellisempää ja parempaa elämäntapaa varten

Coway lupaa pitää kiinni uskosta, että teknologia on tulevaisuuden innovoinnin avain, ja jatkaa työtä ihmisten, planeetan ja paremman tulevaisuuden hyväksi.

Lisätietoja meistä

Research & Development

Tekniikka, joka johtaa parempaan elämään.

Coway Design Center

Missä johtavat suunnittelijat syntyvät.

Filterteknologi

Hyper Captive™ -suodatus Coway Green HEPA™ -teknologialla.

Maailmanlaajuinen verkosto

Globaalisti yhdistetty. Toimii yli 60 maassa.

Onko sinulla kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä.

Puhumme vain ruotsia ja englantia.