Pääsiäisale: Hengitä helpommin tänä keväänä sertifioitujen ilmanpuhdistimien avulla SE TARJOUS

Coway AP-1008CH

Suositeltu huoneen koko 73 m2

267

Varastossa
Osittainen maksu alkaen 59.72 €/ma sisään 12 kuukaudet
Testivoittaja TestFaktan viimeisimmässä riippumattomassa ilmanpuhdistintestissä 2016! Asthma Allergy Nordic ja Britannian allergialiitto suosittelevat Coway AP-1008CH:ta. Se on pienestä koostaan huolimatta täydellinen noin 73-neliöisille asuintiloille. Coway AP-1008CH on todennäköisesti Ruotsin ostetuin ilmanpuhdistin. Se on tyylikäs, energiapihi ja siinä on älykäs kolmivaihesuodatus. Sadat arvostelut netissä vahvistavat sen suosion ja tehon! Siinä on tehokas ja älykäs hiukkasanturi, joka seuraa huoneen ilmanlaatua ja valitsee automaattisesti oikean puhallinnopeuden. Äänitaso on vain 22–49 dB (A).

Mitat: 194 x 354 x 645 mm

Paino: 6,8 kg

Yksityiskohdat
Ilmainen toimitus
Ympäristökompensoitu toimitus

Hanki suodatinsarja oston mukana

Kun ostat Coway AP-1008CH:n osoitteesta Coway.se. * Arvo 850 SEK.

*tarjous koskee vain Coway.se:n ostoksia. Jälleenmyyjiltämme tehtyihin ostoihin sovelletaan jälleenmyyjän ehtoja ja voimassa olevia tarjouksia. Kampanja koskee yhtä suodatinsarjaa ostettua Coway AP-1008CH -yksikköä kohden.

Olen Coway AP-1008CH

Testin paras 2016, kun TestFakta suoritti viimeisimmän riippumattoman ilmanpuhdistintestin!

Suosittelevat Astma & Allergy Association ja Asthma Allergy Nordic.

Minimalistista loistoa

Jos olet pieni, sinun on oltava vahva. Ja älykäs.

Älä anna koon hämätä – pienestä muodostani huolimatta olen täydellinen asuintiloihin, n. 73 m². Minimalistinen muotoilu, minimaalinen melutaso, energiaälykäs ja älykäs kolmivaiheinen suodatus. Kirsteenä kakun päällä myös loistava hiukkasanturi, joka lukee huoneen ilmanlaadun ja säätää automaattisesti oikean tuulettimen nopeuden.

Et koskaan kuule minun kehuvan.

Alhaisella 22-49 dB(A) melutasolla en ole erityisen ylpeä, mutta kaikki viittaa siihen, että olen luultavasti Ruotsin ostetuin ilmanpuhdistin.

He sanovat, että olen paras.

Ylistetty parhaaksi testissä 2016, kun TestFakta suoritti riippumattoman ilmanpuhdistintestin.

Älä anna koon hämätä sinua.

Pienestä muodostani huolimatta olen täydellinen asuintiloihin, n. 73 m².

Hyväksyn loistavan minimalismin.

Minimalistinen muotoilu, minimaalinen melutaso, energiaälykäs ja älykäs kolmivaiheinen suodatus. Myös loistava hiukkasanturi, joka lukee huoneen ilmanlaadun ja säätää automaattisesti oikean tuulettimen nopeuden.

Minun kaltaiset allergikot.

Kuten monet muut perheenjäsenet, minua suosittelevat sekä British Allergy Association että Asthma Allergy Nordic*.

(*suositus koskee huoneen enimmäispinta-alaa 17 m2 äänettömässä tilassa)

Tietoja minusta ja suodattimistani

03-vaiheinen suodatin – Sisäänrakennettu suodatinjärjestelmä (esisuodatin, A3-keskisuodatin ja HEPA-suodatin) antaa sinulle raikasta, puhdasta ja raikasta ilmaa ympäri vuorokauden. Epäsuotuisat tuoksut, kuten savukkeiden ja ruoan haju jne. on myös menneisyyttä! Coway AP-1008CH suodattaa 0,26 mikrometrin (µm) hiukkaskokoon asti ja puhdistan vaikuttavan 99,5 %:n.

Lisävarusteet suodatinsarja Coway 1008CH:lle – Pakkaus sisältää suodattimet 30 kuukauden käyttöön (yksi A3 medium-suodatin ja yksi HEPA-suodatin).

Erilaiset suodattimet poistavat:

Esisuodatin – Suodatin, jota ei koskaan vaihdeta, mutta joka tulee puhdistaa säännöllisesti. Esisuodatin vangitsee karkeammat hiukkaset, kuten pölyn, nukkaa, ihmisten ja lemmikkien karvat jne.

A3 keskikokoinen suodatin – Tehokas aktiivihiiliyhdistelmäsuodatin, joka poistaa hiukkaset, kuten pölyn, siitepölyn ja ei-toivotut hajut. Se on käsitelty bakteerien poistamiseksi tehokkaasti. Puhdista imuroimalla – muista vain imuroida sen etuosasta, jotta hiukkaset eivät imeydy pidemmälle suodattimeen.

HEPA-suodatin – Tehokas HEPA-suodatin poistaa tehokkaasti pienet hiukkaset, homeitiöt, bakteerit ja virukset. Antibakteeriset toiminnot estävät viruksia kasvamasta, kun ne ovat juuttuneet suodattimeen.

Suodattimen vaihtoilmaisin – Sympaattinen ja älykäs ilmaisin, joka näyttää, milloin on aika vaihtaa suodatin.

Suodatinsarja – Jos tarvitset uusia suodattimia Coway AP-1008CH:llesi, täydelliset suodatinsarjat ovat ostettavissa erikseen.

Lepotila – Nuku häiriöttömästi, kun ilmanpuhdistin siirtyy automaattisesti alhaisen äänenvoimakkuuden lepotilaan huoneen hämärtyessä.

Hiljainen tila – Tila, joka tekee ilmanpuhdistimestasi yhtä hiljaisen kuin hiiren tehosta tinkimättä.

Eco Mode – Kun saastetta ei havaita 30 minuuttiin, tuuletin pysähtyy automaattisesti energian säästämiseksi. Hiukkasanturi ei kuitenkaan lepää, vaan on valmis herättämään laitteen henkiin, jos hiukkaspitoisuus nousee.

Auto Mode – Tässä hiukkasanturi auttaa automaattisesti säätämään tuulettimen nopeutta sen perusteella, mitä se lukee ilmanlaadusta.

Suosittelee Asthma Allergy Nordic

Suositus koskee Silent mode, 41,55m3

Yleisiä kysymyksiä

Malli: AP-1008CH

Väri: Valkoinen

Materiaali: Muovi

Tyyppi: Ilmanpuhdistin

Ilmavirta: 350 m3/h

Jännite: 230 V

Syvyys: 194 mm

Leveys: 354 mm

Korkeus: 645 mm

HEPA-filter: Green HEPA™

IP-luokitus: IP20

Huoneen enimmäiskoko: 73 m<sup>2</sup>

Äänitaso: 22-48 db(A)

Vaikutus: 5-45 W

Ajastintoiminto: Ei

Paino: 6,8 kg

Sisältää Suodatinpakkaus Coway AP-1008CH

Onko sinulla kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä.

Puhumme vain ruotsia ja englantia.

Pidetään yhteyttä

Tilaa saadaksesi uusimmat päivitykset ja eksklusiiviset Coway-tarjoukset.

¹ Coway-ilmanpuhdistinten on todistettu sitovan pölyä, siitepölyä, hilsettä, viruksia ja bakteereja ilmasta KCL-testien (Korea Conformity Laboratories) perusteella. Ne on testattu 30 ㎥ kokoisessa kammiossa Korea Air Cleaning Associationin standardin (SPS-KACA 002-132:2018 Modified) mukaisesti 0,01 ㎛:n hiukkasten poistonopeuden mittaamiseksi. Se testattiin suurimmalla tuulettimen nopeudella normaaleissa huonelämpötila- ja kosteusolosuhteissa. Suorituskyky voi vaihdella asiakkaiden todellisessa elinympäristössä.

²

99,9 % viruksista, bakteereista, sienistä ja siitepölystä poistettiin ilmasta Cowayn ilmanpuhdistimilla GreenHEPA™-teknologialla sovelletuilla suodattimilla, jotka perustuvat Japan Food Research Laboratories (JFRL) -testaukseen JEM 1467 -standardin mukaisesti. Testattu AIRMEGA AP-1516D, AIRMEGA AP-1220B, AIRMEGA MIGHTY ilmanpuhdistimella ja myös AIRMEGA 150, AIRMEGA 250, AIRMEGA 300S, AIRMEGA 400S.

Kaikki JFRL:n testaama ja sai yllä olevat tulokset alla määritetyn ajan kuluessa:

  • Virus: Testattu Escherichia coli -faagilla ΦX174 NBRC 103405, 60 minuuttia
  • Bakteerit: Testattu Staphylococcus epidermidis NBRC 12993:lla, 60 minuuttia
  • Sieni/home: Testattu Penicillium citrinum NBRC 6352:lla, 60 minuuttia
  • Siitepöly: Testattu seetri siitepölyuutteella, 30 minuuttia

Testattu influenssa A -viruksella (H1N1) ja Staphylococcus aureuksella Coway’s Green HEPA -suodatinväliaineella Japan Food Research Laboratoriesin (JFRL) toimesta, eikä materiaalista havaittu kasvua 24 tunnin huoneenlämmössä.

Molemmat testit suoritettiin pienille testikappaleille, jotka on leikattu Green HEPA -suodatinmateriaalista, joten tätä vastuuvapauslauseketta voidaan käyttää kaikkiin Cowayn tuotteisiin, jotka käyttävät tätä suodatinta.

  • Virus: Testattu influenssa A viruksella (H1N1), 3 cm x 3 cm autoklavoitu kappale
  • Bakteerit: Staphylococcus aureus, siirrostettu 50 mm x 50 mm näytekappaleeseen.

³

Testattu ihmisen koronaviruksella (HCoV-OC43) Coway GreenHEPA™ -teknologialla sovelletulla suodatinväliaineella BioPS Co., Ltd:n toimesta, Etelä-Koreassa viruksenpoistotutkimuksiin erikoistunut tutkimusorganisaatio. Testimenetelmä oli suodatinmateriaalikuponkitesti neutralointitehokkuuden tarkkailemiseksi. Kahden tunnin huoneenlämmössä pidetyn hoidon jälkeen viruksesta poistui yli 99,999 % sen jälkeen, kun virus joutui kosketuksiin suodatinväliaineen kanssa, mikä johti viruksen neutraloitumiseen tai inaktivoitumiseen. Samat tulokset näytetään 12 tunnin ja 24 tunnin kuluttua. Tämä erityinen testi suoritettiin käyttämällä ihmisen koronavirusta (HCoV-OC43) kokeellisena malliviruksena (ei Covid-19 (SARS-CoV-2)), koska OC-43 on yksi seitsemästä koronavirustyypistä, jotka voivat tartuttaa ihmisiä.

Huomautus: Ilmanpuhdistinten tiedetään olevan tehokkaita Covid-19:n ehkäisyssä. Sitä ei kuitenkaan koskaan pitäisi pitää ensisijaisena virusinfektion menetelmänä. Käsien puhdistaminen, kontaktien välttäminen ja suljetuissa tiloissa olemisen välttäminen julkisilla paikoilla ovat välttämättömiä mahdollisen virusinfektion riskin minimoimiseksi. Coway tukee kaikkia potilaita ja lääketieteen ammattilaisia ympäri maailmaa, jotka työskentelevät väsymättä vaarallisten virusten leviämisen ehkäisemiseksi ja parantamiseksi.

* Hiukkasten CADR (Clean Air Delivery Rate) on testattu GB/T18801-2015 mukaisesti sertifioidussa kolmannen osapuolen laboratoriossa.

Mittausspesifikaatiot on määritelty GB/T 18801-2015:ssä, jonka mukaan testikammiossa, jossa on määrätty tilavuus (V-kammio), on määritettävä kaksi hiukkaspitoisuuden vähenemisnopeutta: luonnollinen vaimenemisnopeus inaktiivisella ilmanpuhdistimella (knat) ja vaimenemisnopeus. havaittu mittauksissa, jotka suoritettiin 30 ㎥ kammiossa, joka on tyhjä lukuun ottamatta pöydälle asetettua ilmanpuhdistinta, kahta tuuletinta ilman sekoittamiseksi ja kierrättämiseksi sekä joitain mittausoheislaitteita (pääasiassa putkia). Kammion lämpötila pidetään 25 ± 2 °C ja suhteellinen kosteus 50 ± 10 %. Tupakansavua käytetään testiaerosolina ja > 0,3 µm:n hiukkasten lukumäärä mitataan sisäilmanpuhdistimen (kAC) optisella aerosolispektrometrillä. Vaimenemisnopeudet k määritetään hiukkaspitoisuuden C(t) mitatusta ajallisesta vaimenemisesta alkaen alkupitoisuudesta CO:

* Huoneen koko on laskettu standardin NRCC-54013 mukaan CADR-testauksella GB/T18801-2015 mukaan.

NRCC: Ilmanpuhdistimien testausmenetelmä

Huoneen kokokaava: Huonekoko = 0,26*CADR

Huomautus: Suorituskykytulokset voivat vaihdella asiakkaiden todellisen käyttöympäristön mukaan.

* Coway Green-HEPA -suodatin on antibakteerinen pintakäsitelty biosideilla tiabendatsolilla ja hopeanatriumzirkoniumvetyfosfaatilla. Tämä estää homeen, virusten ja bakteerien kasvun, mikä pidentää suodattimen käyttöikää.

Saatavilla olevat kaupat

Hinnat jälleenmyyjillämme, myymälässä ja verkossa voivat olla vanhentuneita. Tarkista hinta ja varastosaldo jokaiselta jälleenmyyjältä.

Kotiinkuljetus

Ilmainen agenttitoimitus

Ympäristövastuu

Välitämme tämän päivän ja huomisen

Vuoteen 2050 mennessä saavutamme RE100 (uusiutuva energia 100 %) ja nolla hiilidioksidipäästöjä. Coway valittiin Carbon Management Sector Honors -palkintoon 10 peräkkäiseksi vuodeksi sitoutumisestamme ilmastonmuutokseen. Lupaamme olla osamme globaalina perheenä.

Olemme osa YK:n Global Compactia

Liityimme YK:n Global Compactiin (UNGC) kesäkuussa 2006 ja noudatamme sen kymmentä ihmisoikeuksia, työtä, ympäristöä ja korruption vastaista periaatetta. Tämä täyttää roolimme yrityskansalaisena – kansalaisena, joka tavoittelee kasvuaan ja tekee osansa kohdatakseen ja ylittääkseen sosiaalisen vastuunsa.

Tuemme YK:n ilmastonmuutosta koskevaa puitesopimusta

Ilmastonmuutos on yksi aikamme suurimmista haasteista. Haluamme Cowaylla olla myönteinen toimija ilmastonmuutoksessa ja varmistaa, että se pidetään turvallisella tasolla yhteisöille ja ympäristölle maailmanlaajuisesti. Tämä vaatii merkittäviä investointeja ja yhteistyötä. Olemme osallistuneet COP21 vapaaehtoiseen yritysten hiilidioksidipäästöjen vähentämissuunnitelmaan.

Olemme mukana Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksien maailmassa

Coway on ollut jatkuvasti nimetty Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksissä (DJSI) Aasian ja Tyynenmeren alueella vuodesta 2013 ja DJSI Worldissä vuodesta 2016.

Ympäristökompensoitu toimitus Schenkeriltä

Kaikki toimitukset Enköpingin varastostamme tapahtuvat ympäristöystävällisellä toimituksella DB Schenkeriltä.