AP-1008CH

Coway_AP-1008CH-NAA-BIT-416x671

AP-1008CH

Testivoittaja TestFaktan viimeisimmässä riippumattomassa ilmanpuhdistintestissä 2016! Asthma Allergy Nordic ja Britannian allergialiitto suosittelevat Coway AP-1008CH:ta. Se on pienestä koostaan huolimatta täydellinen noin 73-neliöisille asuintiloille. Coway AP-1008CH on todennäköisesti Ruotsin ostetuin ilmanpuhdistin. Se on tyylikäs, energiapihi ja siinä on älykäs kolmivaihesuodatus. Sadat arvostelut netissä vahvistavat sen suosion ja tehon! Siinä on tehokas ja älykäs hiukkasanturi, joka seuraa huoneen ilmanlaatua ja valitsee automaattisesti oikean puhallinnopeuden. Äänitaso on vain 22–49 dB (A).

Suositeltu
huonekoko 73 m2
Coway_AP-1008CH-NAA-BIT-416x671

Olen Coway AP-1008CH.

Testivoittaja TestFaktan viimeisimmässä riippumattomassa ilmanpuhdistintestissä 2016!

Coway_AP-1008CH-NAA-BIT-416x671

Ruotsin Astma- ja allergialiiton sekä Asthma Allergy Nordicin suosittelema.

Erittäin pienikokoinen.

Jos on pieni, pitää olla vahva. Ja fiksu.

Älä anna koon hämätä – vaikka olen pikkuinen, olen täydellinen noin 73-neliöisiin asuintiloihin. Minimalistinen muotoilu, minimaalinen äänitaso, älykäs energiankulutus ja fiksu kolmivaiheinen suodatusjärjestelmä. Kirsikkana kakun päällä mukana on myös nerokas hiukkasanturi, joka seuraa huoneen ilmanlaatua ja valitsee automaattisesti oikean puhallinnopeuden.

Minun et kuule kehuskelevan.

Vain 22–49 db (A) äänitasolla en ole erityisen mahtaileva, mutta kaikki viittaa siihen, että olen todennäköisesti Ruotsin ostetuin ilmanpuhdistin.

Sanovat, että olen paras.

Kunniakas testivoittaja TestFaktan riippumattomassa ilmanpuhdistintestissä 2016.

Älä anna koon hämätä.

Vaikka olen pikkuinen, olen täydellinen noin 73 asuintiloihin.

Toteutan huikeaa minimalismia.

Minimalistinen muotoilu, minimaalinen äänitaso, älykäs energiankulutus ja fiksu kolmivaiheinen suodatusjärjestelmä. Mukana on myös nerokas hiukkasanturi, joka seuraa huoneen ilmanlaatua ja valitsee automaattisesti oikean puhallinnopeuden.

Olen allergikkojen suosiossa.

Kuten monia perheenjäseniäni, myös minua suosittelevat sekä Britannian allergialiitto että Asthma Allergy Nordic*.

(*Suositus koskee enintään 17 m2 tilaa silent-käyttötilassa)

Minusta ja suodattimistani

Kolmivaiheinen suodatus – Laitteen suodatusjärjestelmä (esisuodatin, A3-ainesuodatin ja HEPA-suodatin) antaa sinulle raikasta, puhdasta ja uutta ilmaa koko vuorokauden. Epämiellyttävät hajut, kuten esimerkiksi tupakan- ja ruoankärykin ovat muisto vain! Coway AP-1008CH suodattaa jopa 0,26 mikrometrin (µm) kokoiset hiukkaset ja puhdistaa ilman peräti 99,5-prosenttisesti!

Varaosasuodattimet Coway 1008Ch:lle – Paketti sisältää suodattimet 30 kuukauden käyttöä varten (yhden A3-ainesuodattimen sekä yhden HEPA-suodattimen).

Suodattimet poistavat seuraavia aineita:

Esisuodatin – Tätä suodatinta ei tarvitse koskaan vaihtaa, vain puhdistaa säännöllisesti. Esisuodatin pyydystää karkeampia hiukkasia, kuten pölyä, nukkaa, hiuksia ja lemmikinkarvoja jne.

A3-ainesuodatin – Tehokas yhdistelmäsuodatin poistaa aktiivihiilen avulla hiukkasia, kuten pölyä, siitepölyä ja epämiellyttäviä hajuja. Käsittelynsä ansiosta se tuhoaa myös tehokkaasti bakteereja. Puhdistetaan imuroimalla – huolehdi vain, että imuroit sen etupuolelta, jotta hiukkasia eivät imeydy syvemmälle suodattimen sisään.

HEPA-suodatin – Tehokas HEPA-suodatin poistaa hienot hiukkaset, homeitiöt, bakteerit ja virukset. Antibakteeriset ominaisuudet ehkäisevät virusten lisääntymistä niiden tartuttua suodattimeen.

Suodattimen vaihdon ilmaisin – Älykäs ilmaisin osoittaa suodattimen vaihtotarpeen.

Suodatinpakkaus – Jos tarvitset uusia suodattimia Coway AP-1008CH:oon, täydellisiä suodatinpakkauksia myydään erikseen.

Sleep Mode – Nuku häiriöttä, kun ilmanpuhdistimesi siirtyy automaattisesti hiljaiseen lepotilaan huoneen pimentyessä.

Silent Mode – Tässä tilassa ilmanpuhdistin on hiirenhiljainen tinkimättä kuitenkaan tehokkuudesta.

Eco Mode – Kun epäpuhtauksia ei havaita 30 minuuttiin, tuuletin pysähtyy automaattisesti energian säästämiseksi. Hiukkasanturi ei silti lepää, se on aina valmiina herättämään laitteen, jos hiukkaspitoisuus nousee.

Auto-tila – Tässä tilassa hiukkasanturi auttaa sopeuttamaan puhallinnopeuden automaattisesti ilmanlaadun mukaan.

Play Video

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysymyksiä?

We only speak English and Swedish.

Soita meille numeroon:

Ota meihin yhteyttä kautta: