Hyvästi siitepölyoireet Cowayn kevätkampanjan avulla. SE TARJOUS

Kestävyys

Välitämme tästä päivästä ja huomisesta

Coway on osa maailmanlaajuista yhteisöä ja tukee kestäviä maailmanlaajuisia aloitteita

Tavoitteemme on jakaa

Vuoteen 2050 mennessä saavutamme RE100:n (uusiutuva energia 100 %) ja hiilidioksidipäästöttömyyden. Coway valittiin Carbon Management Sector Honours -palkinnon saajaksi 10 vuotta peräkkäin ilmastonmuutokseen reagoimisesta. Lupaamme toimia yhtenä globaalina perheenä.

Liityimme YK:n Global Compact -ohjelmaan

Liityimme YK:n Global Compact -ohjelmaan (UNGC) kesäkuussa 2006 ja noudatamme sen kymmentä periaatetta ihmisoikeuksista, työvoimasta, ympäristöstä ja korruption torjunnasta. Näin voimme toimia yrityskansalaisena – kansalaisena, joka jatkaa kasvuaan ja tekee oman osuutensa täyttääkseen sosiaaliset velvollisuutensa ja ylittääkseen ne.

Toteutamme kestävän kehityksen tavoitteita

Sen jälkeen, kun Yhdistyneiden Kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteet, jotka korvaavat vuosituhannen kehitystavoitteet, on hyväksytty, pyrimme kehittämään ja ottamaan käyttöön ratkaisuja, joilla kestävän kehityksen tavoitteet voidaan saavuttaa, ja tutkimaan uusia mahdollisuuksia kestävään kasvuun.

Tuemme ilmastonmuutosta koskevaa YK:n puitesopimusta

Ilmastonmuutos on yksi aikamme suurimmista haasteista. Me Cowaylla haluamme olla myönteinen toimija ilmastonmuutoksen suhteen ja varmistaa, että ilmastonmuutos pysyy turvallisella tasolla yhteisöille ja ympäristölle kaikkialla maailmassa. Tämä edellyttää merkittäviä investointeja ja yhteistyötä. Olemme osallistuneet COP21:n vapaaehtoiseen yritysten hiilidioksidipäästöjen vähentämissuunnitelmaan.

Vi er oppført i Dow Jones Sustainability Indices World

Coway on ollut johdonmukaisesti Dow Jones Sustainability Indeces (DJSI) Asia-Pacific -listalla vuodesta 2013 ja DJSI World -listalla vuodesta 2016.

Ilmastokompensoimme kaikki kotimaan lähetyksemme

Yhteistyössä DB Schenkerin kanssa kaikki kotimaan toimituksemme ovat ilmastokompensoituja riippumatta siitä, ovatko ne osa- vai kappaletavaraa. Ilmastokompensaatio täydentää ilmastotyötämme eikä maksa sinulle asiakkaana mitään ylimääräistä.

Liikennesektorin osuus maailman kasvihuonekaasupäästöistä on noin 22 prosenttia. Siksi meillä on brändinä suuri vastuu. Ja loistava tilaisuus saada aikaan muutos.

Lisää meistä

Liiketoimintamme

Luokkansa parhaat laitteet paremmalla käyttöiällä.

Research & Development

Tekniikka, joka johtaa parempaan elämään.

Coway Design Center

Missä johtavat suunnittelijat syntyvät.

Maailmanlaajuinen verkosto

Globaalisti yhdistetty. Toimii yli 60 maassa.

Onko sinulla kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä.

Puhumme vain ruotsia ja englantia.