Tietoja meistä

Hei. Olemme Coway

D-about-us-introduction-image-e1626941086642-810x1024

Hei. Olemme Coway

Paras terveystuoteyritys

Coway perustettiin Etelä-Koreassa vuonna 1989. Olemme tutkineet ja kehittäneet maailmanluokan ilman- ja vedenpuhdistimia sekä peruskodinkoneita. Nyt Coway on Netmarble Groupin osakkuusyritys ja Korean markkinajohtaja. Olemme iloisia voidessamme tuoda palkitut tuotteemme globaaleille asiakkaillemme.

Tehtävämme on luoda parempi elämä kaikille

Tavoitella parasta laatua teknologialla ja ammattitaidolla. Kuluttaja-asiakkaidemme elämäntavan dynamiikan ymmärtäminen ja paremman, terveellisemmän ja onnellisemman elämäntavan tarjoaminen innovaatioidemme ja tuotteidemme avulla on tehtävämme.

Ilmanpuhdistin, joka muuttaa kotisi ilman uskomattoman raikkaaksi

EU:n markkinoille tullessamme meillä on vastuu maailman johtavana ilmanpuhdistinvalmistajana. Rakennamme luottamusta valmistamalla tuotteita, joista voimme olla ylpeitä ja jotka tuottavat raitista ilmaa, joka on todella turvallista kaikille.

icon-overview-module-1024x663
Asset 2

Paras terveystuoteyritys

D-we-are-coway-image-02-1536x1006
icon-annual-revenue
Vuotuinen liikevaihto

2,33 miljardia euroa

Vuosikertomus 2020

icon-global-air-puirfier-sales
Globaali ilmanpuhdistimen myynti

Yli 15 000 000

Vuodesta 1994

icon-global-operations
Globaali toiminta

Yli 60 maata

Vuodesta 2021

icon-r-and-d
T&K-toiminta

510 tutkijaa

Vuodesta 2021

icon-ip-patents
Immateriaalioikeudet ja patentit

Yli 4 220

Vuodesta 2021

icon-major-design-awards
Suuret suunnittelupalkinnot

458 palkintoa

Vuodesta 2006 vuoteen 2021

icon-factory-plants
Tehdaslaitokset

4 tehdasta

Vuodesta 2021

icon-plastic-waste-recycle
Muovijätteen kierrätys

23 219 tonnia

Vuodesta 2021

icon-global-force
Globaali työvoima

6 658  työntekijää

Vuodesta 2021

Matkamme eteenpäin

Tinkimätön innovointi terveyden puolesta

1989–1999: Alku ja ensimmäiset 10 vuotta

Aloitimme vedenpuhdistusliiketoimintamme vuonna 1989. Ilmanpuhdistusliiketoiminta aloitettiin vuonna 1993 ja T&K-keskuksemme avattiin samana vuonna. Uskomme, että vesi ja ilma ovat elämämme tärkeimpiä komponentteja, ja olemme luoneet tuotteet tiukimpien normien mukaisesti. Coway esitteli myös kodinkoneiden vuokrausjärjestelmän markkinoille ja pian meistä tuli kodinhoidon ykkönen.

2001–2010: Ydinliiketoimintamme ja kasvumme vahvistaminen

Laajensimme T&K-keskustamme Soulin kansalliseen yliopistoon ja avasimme suunnittelulaitoksemme. Toinen tuotantolaitos rakennettiin ja infrastruktuuria vahvistamalla meistä tuli todellinen täyden palvelun tarjoaja. Laajensimme 2000-luvulla kosmetiikka- ja kodinhoitoliiketoimintaan. Lisäksi avasimme EU:n logistiikkakeskuksen ja sivutoimipisteet Yhdysvalloissa, Kiinassa, Malesiassa ja Thaimaassa.

2011–2020: Esineiden internetin käyttöönotto

Kansainvälinen turvallisuussertifiointikeskuksemme valmistui ja tämän vuosikymmenen aikana myytiin yli 10 miljoonaa ilmanpuhdistinta. Otimme käyttöön loCare-sovelluspalvelun mobiililiittymien kautta, mikä helpottaa hallintaa ja ylläpitoa. Innovatiivisten tuotteiden lanseerauksen myötä kokonaisliikevaihto nousi lähes 3 miljardiin dollariin. Investoimme jatkuvasti T&K-toimintaan ja saimme CES-innovaatiopalkintoja viitenä peräkkäisenä vuotena.

2021: Keskityimme liiketoimintaan ulkomailla

Maailmanluokan veden- ja ilmanpuhdistuksen T&K-infrastruktuurimme avulla voimme tukea toimintaa Yhdysvalloissa, Malesiassa, Kiinassa ja Thaimaassa sekä suunnitella erityisesti tuotteita ja palveluja kunkin alueen yksilöllisiin tarpeisiin. Ylläpidämme hyvinvointia edistävien kotituotteiden päätuotevalikoimiamme, kuten ilman- ja vedenpuhdistimia, mehulinkoja ja bideeitä. Toteuttamalla keskeisiä markkinointistrategioita kiihdytämme kestävää liiketoiminnan kasvua ulkomailla.

Liiketoimintamme

Luokkansa parhaat elämänlaatua parantavat laitteet

Valmistamme alan johtavia ilman- ja vedenpuhdistimia, älykkäitä bideeitä, laatikossa toimitettavia patjoja ja laajan valikoiman elämänlaatua parantavia laitteita.

Tutkimus ja kehitys

Johtava teknologia

Tuotteemme ovat teknologiavetoisia, kaikki on kehitetty tutkimuskeskuksessamme, jossa meillä on maailmanluokan infrastruktuuri ja tutkijat.

Suodatusteknologia

HyperCaptive™-suodatus GreenHEPA™ -teknologialla

Kehitetty vuosien tutkimuksella, tarjoaa alan johtavan puhdistustason ja virusten torjunnan.

Suunnittelukeskus

Johtavan muotoilumme syntypaikka

Suunnittelemme tuotteemme sisältä ja ulkoa sekä sen käyttäjäkokemuksen. Olemme saaneet yli 450 suurta suunnittelupalkintoa.

Globaali verkko

Maailmanlaajuisesti yhdistetty. Toimintaa yli 60 maassa

Kansainvälinen verkostomme ulottuu viidelle mantereelle, ja meillä on alueellisia pääkonttoreita Yhdysvalloissa, Euroopassa, Japanissa, Kiinassa, Malesiassa, Indonesiassa, Thaimaassa ja Vietnamissa.

Kestävyys

Välitämme tästä päivästä ja huomisesta

Coway tukee maailmanlaajuisia kestävän kehityksen aloitteita ja osallistuu niihin. Lisäksi pyrimme saavuttamaan RE100:n ja hiilineutraaliuden.

Onko sinulla kysymyksiä?
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä

Puhumme vain ruotsia ja englantia.