Hyvästi siitepölyoireet Cowayn kevätkampanjan avulla. SE TARJOUS

Tietoja meistä

Hei. Olemme Coway

Hei. Olemme Coway

Pakkomielteemme auttaa ihmisiä elämään onnellisempaa ja terveellisempää elämää alkoi Koreassa vuonna 1989. Tänään Coway on ylpeä voidessaan toimittaa palkittuja terveystuotteitamme Ruotsiin.

Perustamisestaan ​​lähtien Cowaysta on tullut maailman johtava intensiivisen tutkimuksen, teknologian ja innovaatioiden valmistaja, ja se omistaa yli 5 000 immateriaalioikeutta.

Mitä tulee terveyteen, uskomme, että kaikki elementit on tutkittava, analysoitava, ymmärrettävä, testattava ja testattava sitten uudelleen. Jotkut saattavat kutsua loputonta tuote- ja elämäntapa-analyysiä liialliseksi, mutta meille se on vain uusien löytöjen päivä. Uskomme, että korkein terveys, mukavuus ja tyytyväisyys eivät tapahdu sattumalta. Tutkimme jokaisen yksityiskohdan, joten Coway-tuotteet voivat auttaa sinua muuttamaan kotisi terveyden ja hyvinvoinnin keitaaksi.

Cowayn tutkimus- ja kehityskeskus

Coway R & K Center, ympäristöteknologian tutkimuslaitos, jossa on yli 366 tutkijaa, jotka kehittävät teknologioita kaikilla elämän osa-alueilla. Keskus toimii myös ympäristön laadun, muotoilun ja estetiikan instituuttina.

Tutkimmepa miljardeja datapisteitä ilmanlaadun dokumentoimiseksi, tutkimme huolellisesti astmaatikoiden tarpeita tai testaamme tuotteen äänitasoa, voit tietää, että kun sanomme olevansa pakkomielle terveydestä – tarkoitamme sitä.

Myynti Ruotsissa

Paras terveystuoteyritys

Vuotuinen liikevaihto
2,33 miljardia euroa
Vuosikertomus 2020
Globaali ilmanpuhdistimen myynti
15 000 000+
Vuodesta 1994
Globaali toiminta
Yli 60 maata
Vuodesta 2021
R&D
510 tutkijaa
Vuodesta 2021
Immateriaalioikeudet ja patentit
Yli 4 220
Vuodesta 2021
Suuret suunnittelupalkinnot
458 palkintoa
Vuodesta 2006 vuoteen 2021
Tehdaslaitokset
4 tehdasta
Vuodesta 2021
Muovijätteen kierrätys
23.219 tonnia
Vuodesta 2021
Globaali työvoima
6.658 työntekijää
Vuodesta 2021
Katso video

Matkamme eteenpäin

Tinkimätön innovointi terveyden puolesta

Liiketoimintamme

Luokkansa parhaat elämänlaatua parantavat laitteet

Valmistamme alan johtavia ilman- ja vedenpuhdistimia, älykkäitä bideeitä, laatikossa toimitettavia patjoja ja laajan valikoiman elämänlaatua parantavia laitteita.

Tutkimus ja kehitys

Johtava teknologia

Tuotteemme ovat teknologiavetoisia, kaikki on kehitetty tutkimuskeskuksessamme, jossa meillä on maailmanluokan infrastruktuuri ja tutkijat.

Suodatusteknologia

HyperCaptive™-suodatus GreenHEPA™ -teknologialla

Kehitetty vuosien tutkimuksella, tarjoaa alan johtavan puhdistustason ja virusten torjunnan.

Suunnittelukeskus

Johtavan muotoilumme syntypaikka

Suunnittelemme tuotteemme sisältä ja ulkoa sekä sen käyttäjäkokemuksen. Olemme saaneet yli 450 suurta suunnittelupalkintoa.

Globaali verkko

Maailmanlaajuisesti yhdistetty. Toimintaa yli 60 maassa

Kansainvälinen verkostomme ulottuu viidelle mantereelle, ja meillä on alueellisia pääkonttoreita Yhdysvalloissa, Euroopassa, Japanissa, Kiinassa, Malesiassa, Indonesiassa, Thaimaassa ja Vietnamissa.

Kestävyys

Välitämme tästä päivästä ja huomisesta

Coway tukee maailmanlaajuisia kestävän kehityksen aloitteita ja osallistuu niihin. Lisäksi pyrimme saavuttamaan RE100:n ja hiilineutraaliuden.

Onko sinulla kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä.

Puhumme vain ruotsia ja englantia.