Liiketoimintamme

Paras terveysratkaisuyritys

Liiketoiminta-alueemme on parempi ja turvallisempi elämäntapa.

our-business_im-text_1000x666

Terveysratkaisuja teknologian avulla

Markkinoiden johtavat ilma-, vesi- ja kehonhoitomerkkimme on kehitetty omilla teknologioillamme, ja tavoitteenamme on tarjota parempia terveysratkaisuja.

AIRMEGA tuottaa raitista ilmaa

Ilma on elämämme ydin ja Cowayn suurin ylpeydenaihe yli 27 vuoden kokemuksella. Coway toimittaa alan johtaviin ilmanpuhdistimiin uusinta teknologiaa, jonka on kehittänyt Aasian suurin ilmantutkimuskeskus, jolla on yli 196 miljardia ilmaan liittyvää tietokantaa.

D_ourbusiness_module2_new
D_design_module4_new

AQUAMEGA tuottaa puhdasta vettä

Vesi on elintärkeää meille kaikille, ja siitä Coway aloitti liiketoimintansa yli 30 vuotta sitten. Tutkimus- ja kehitysyksikkömme on ansioitunein laitoksemme, jonka kymmenet veden laadunvarmistuksen asiantuntijat analysoivat veden laatua yli 40 maassa ja huolehtivat turvallisen ja hyvältä maistuvan veden saannista.

BIDETMEGA hygieeniseen kehonhoitoon

Tukeakseen parempaa elämää ja elämäntyyliä Coway valmistaa alan huippua edustavia älykkäitä bideitä, joissa on ominainen i-wave-hoitojärjestelmä. Pyrimme parantamaan elämää kaikin tavoin ja valmistamme vedenpehmentimiä, hierontatuoleja ja jalkakylpyjä kokonaisvaltaiseen vartalonhoitoon.

D_ourbusiness_module4_new
D_ourbusiness_module5_v.02

Coway-patja miellyttävään unihoitoon

Seuraavan tason patja laatikossa, joka on ensiluokkainen laadultaan ja kustannustehokas. Saataville kaikille vuodetyypeille, ja patjaan on saatavilla edistyksellinen 7-vyöhykkeinen rakenne. Vaihdettava päällinen. Palvelu takaa miellyttävät unet pitkäksi aikaa.

Hyvän elämän perusteet

Elämämme paranee yksinkertaisilla mutta kestävillä tuotteilla, joihin voimme luottaa, kuten Cowayn induktioliedellä, älykkäällä vaatteenpuhdistuslaitteella ja innovatiivisella LED-valonaamiolla.

D_design_module6_new
D_design_module7_new

Jatkuvaa innovointia

Olemme nyt paras terveysratkaisuyritys. Toimintamme alkoi vedenpuhdistuksesta ja laajeni ilmaan ja useisiin lifestyle-tuoteluokkiin. Suhtaudumme edelleen intohimoisesti teknologiaan ja tuomme jatkossakin markkinoille uusia tuotteita, jotka nostavat elämämme arvoa.

Lisätietoja meistä

Tutkimus ja kehitys

Teknologiaa, joka parantaa elämää.

Coway Design Center

Johtavan muotoilun syntypaikka.

Suodatusteknologia

HyperCaptive™-suodatus Coway GreenHEPA™ -teknologialla.

Globaali verkko

Maailmanlaajuisesti yhdistetty. Toiminta yli 60 maassa

Onko sinulla kysymyksiä?
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä

Puhumme vain ruotsia ja englantia.