Sano hyvästit siitepölyoireille Cowayn Get ready for Summer -alennuksella ALENNUKSIIN

Miksi ostaa Coway-ilmanpuhdistin?

Eteläkorealainen muotoilu ja laatu ovat laajasti tunnustettuja, ja Coway tarjoaa sinulle ilmanpuhdistimen, joka on valmistettu tarkasti ja vain parhaista materiaaleista. Lähes kaikki mallit ovat riippumattomasti testattuja sekä Asthma Allergy Nordicin suosittelemia, mikä tuo turvallisuuden tunteen asiakkaillemme. Älykkäät tekniset ominaisuudet, kuten hiukkasanturi, valoanturi, eco-mode ja automaattinen käyttötila tekevät Cowayn ilmanpuhdistimista kätevimmät ja ympäristöä säästävimmät ilmanpuhdistimet, jotka vieläpä toimivat täysin automaattisesti ympäristöstään riippumatta.

Maksimaalinen suojaus tavanomaisia kodin hiukkasia vastaan

Esisuodatin

Aktiivihiilisuodatin

Suodata ultrapieniä hiukkasia vastaan ​​Coway GreenHEPA™ -tekniikalla

GreenHEPA™-virustorjuntatekniikka takaa kaksinkertaisen suojan viruksia ja useita muita vastaan

Suodattimemme käsitellään erityisellä virustorjuntavalmisteella, joka on ihmiselle vaaraton. Se tarjoaa kaksinkertaisen suojan, joka on testattu laboratoriossa. Suodattaa 99,9 % ja neutraloi mahdollisesti haitalliset hiukkaset ilmasta². Ulkoinen lisätesti vahvistaa, että ihmisen koronavirus (HCoV-OC43) neutraloituu 2 tunnissa³.

Suunniteltu elämää varten

Yksinkertainen ja kompakti muotoiluni sopii mihin tahansa tilaan. Valkoinen, vihreä tai pinkki, minkä värin valitset?

Jetin teholla puhtaaseen ilmaan

MegaJet™-teknologialla voit valita, mihin puhdas ilma suunnataan.

Oma suunnattu tila

Suunnatussa tilassa puhdas ilma syötetään tehokkaasti eteen ja puhdas ilma leviää huoneeseen nopeammin. Tämä on erittäin tehokasta yhdistettynä ilmastointilaitteeseen/lämmittimeen, koska Jet kierrättää ilmaa nopeammin ja lämmittää/jäähdyttää tilaa ja vähentää siten kokonaisenergiankulutusta.

Oma normaali tila

Normaalitila levittää puhdasta ilmaa laajasti ylöspäin. Tarkoituksena on puhdistaa ensin laitteen lähellä olevat tilat nopeammin. Tämän jälkeen puhdas ilma leviää vähitellen laajemmalle koko tilaan.

Jetin omalaatuinen ulkomuoto

Vahvan suorituskykyinen, muotoilultaan siro ja moderni ilmanpuhdistin sopii täydellisesti kaikkiin tiloihin.