Gå med i vår e-postlista för att få 10% rabatt på våra luftrenarfilter!

Coway AP-1008DH

Suositeltu huoneen koko 73 m2

4,690kr

Varastossa
Osittainen maksu alkaen 469.23 €/ma sisään 12 kuukaudet
Coway AP-1008DH on erittäin hiljainen ja tehokas, Asthma Allergy Nordicin hyväksymä* supertehokas ilmanpuhdistin. Ilmanpuhdistin huolehtii jopa 73-neliöisestä tilasta ja se on erityisesti kehitetty poistamaan vahvoja hajuja esimerkiksi hajuvesistä, tupakasta jne. Siinä on palkittu nahkadesign ja neljä suodatinta, jotka tekevät siiät markkinoiden tehokkaimman ilmanpuhdistimen. (*Suositus koskee enintään 20 m2 tilaa käyttötilassa 1)

Mitat: 194 x 354 x 645 mm

Paino: 7,3 kg

Yksityiskohdat
Ilmainen toimitus
Ympäristökompensoitu toimitus

Olen AP-1008DH

Palkittu nahkasuunnitteluni ja nelivaiheinen suodatukseni pitävät minut sekä tyylin että tehokkuuden eturintamassa. Vaikealla mutta vahvalla tehokkuudellani pystyn käsittelemään jopa 73 m²:n työpinnan.

Astma- ja allergialiiton suosittelema

Ilmanlaatu tyylipisteillä.

Tehokkuus ainutlaatuisessa nahkapuvussa.

Voin todella ottaa huoneen.
Vaikealla mutta vahvalla tehokkuudellani pystyn käsittelemään jopa 73 m²:n työpinnan.

Ole hyvä ja pidä silmäsi minussa.

Palkittu nahkasuunnitteluni ja nelivaiheinen suodatukseni pitävät minut sekä tyylin että tehokkuuden eturintamassa.

Suodata lisää.

Esisuodatin, MCC Medium -suodatin, deodoranttisuodatin ja HEPA-suodatinsuodatin ja puhdista sisäilmasi. Tällä kattavalla suodatinsarjalla se suodatetaan 0,26 mikrometrin (µm) hiukkaskokoon asti ja ilmanpuhdistin puhdistaa uskomattoman 99,5 %.

Laadukkaat tunturit.
Pystyn lukemaan kotisi ilman puhtautta ja asettamaan itseni automaattisesti juuri sinun ympäristöllesi tarvittavalle tasolle. Kaikki Coway-ilmanpuhdistimet on varustettu korkealaatuisella hiukkasanturilla, mutta omani on ainoa kaasuhiukkasanturi, joka on asiantuntija maaleista, huonekaluista, lattialiimoista jne. vapautuvien kaasujen tunnistamisessa.

Nenäsi kiittää minua.
Erityisesti kehitetty poistamaan voimakkaita hajuja, kuten hajuvettä ja tupakansavua jne. Hyväksytty Asthma Allergy Nordicilta (* suositus viittaa 20 m²:n maksimihuonepinta-alaan toimintatilassa 1), ja British Allergy Associationin.

Suunniteltu elämään

Sisäänrakennettu 4-vaiheinen suodatusjärjestelmä – esisuodatin, MCC-keskisuodatin, deodoranttisuodatin ja HEPA-suodatin, joka suodattaa ja puhdistaa sisäilmasi. Sano hyvästit ei-toivotulle tupakan hajulle ja ruoalle. Tällä suodatinsarjalla se suodatetaan 0,26 mikrometrin (µm) hiukkaskokoon asti ja ilmanpuhdistin puhdistaa uskomattoman 99,5 %.

Lisävarusteet Suodatinsarja Coway AP-1008DH:lle – Pakkaus sisältää suodattimet yhden vuoden käyttöön (kaksi MCC medium -suodatinta, yksi deodoranttisuodatin ja yksi HEPA-suodatin).

Erilaiset suodattimet poistavat:

Esisuodatin – Käsitelty antibakteerisilla materiaaleilla, se poistaa kaiken pölyhiukkasista, siitepölystä ja homeesta ihmisten ja lemmikkien hiuksiin.

MCC-mediasuodatin – MCC-mediasuodattimet ovat kolme erityyppistä suodatinta, jotka on mukautettu ja yhdistetty yhdeksi monipuoliseksi suodattimeksi. Se poistaa hiukkasia esimerkiksi siitepölystä, myrkyllisistä kaasuista, viruksista ja bakteereista, kuten influenssasta, legionellasta jne. Epäilemättä korvaamaton niille, jotka kamppailevat siitepölykauden pahimmasta jaksosta tai jotka ovat alttiita flunssalle.

Deodoranttisuodatin – Poistaa hajuja esimerkiksi ruoasta, haitallisista kaasuista sekä kotitalouksien epämiellyttäviä hajuja.

HEPA-suodatin – Tehokas HEPA-suodatin poistaa hienot hiukkaset, homeitiöt, pakokaasut ja tupakansavun, ja antibakteeriset toiminnot varmistavat, että suodattimeen jääneet virukset eivät kasva.

Suodatinsarja – Jos tarvitset uusia suodattimia Coway-AP-1008DH-laitteeseesi, täydelliset suodatinsarjat ovat saatavilla erikseen ostettavaksi.

Lepotila – Coway-AP-1008DH havaitsee, kun huone hämärtyy ja aktivoi automaattisesti lepotilan – lepotilan, jossa on erittäin hiljainen toiminta.

Kaasupartikkelianturi – Kaikki Coway-ilmanpuhdistimet on varustettu korkealaatuisella hiukkasanturilla, mutta AP-1008DH on ainoa, jossa on kaasuhiukkasanturi. Se havaitsee kaasut, jotka voivat karkaa maaleista, huonekaluista, lattialiimasta jne. ja tuuletin mukautuu täysin automaattisesti, jos nämä tasot ovat liian korkeita.

Hiljainen tila – Edelleen erittäin tehokas, mutta huomaamaton äänenvoimakkuus.

Eco Mode – Kun saastetta ei havaita 30 minuuttiin, tuuletin pysähtyy automaattisesti energian säästämiseksi. Hiukkasanturi sen sijaan aktivoituu aina ja käynnistää puhaltimen uudelleen, jos hiukkasmäärä nousee.

Design – Tehokas ja helppokäyttöinen ilmanpuhdistin, joka ansaitsee myös tyylipisteitä – Coway-AP-1008DH kieltäytyy luopumasta suunnittelusta moitteettoman ilmanlaadun saavuttamiseksi.

Katso video

Yleisiä kysymyksiä

Malli: AP-1008DH

Väri: Ruskea

Materiaali: Muovi

Tyyppi: Ilmanpuhdistin

Ilmavirta: 350 m3/h

Jännite: 230 V

Syvyys: 194 mm

Leveys: 354 mm

Korkeus: 645 mm

HEPA-filter: Joo

IP-luokitus: IP20

Huoneen koko: 73 m²

Äänitaso: 22-48 db(A)

Vaikutus: 5-45W

Ajastintoiminto: Ei

Paino: 7,3 kg

Suodatinpakkaus Coway AP-1008DH

Onko sinulla kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä.

Puhumme vain ruotsia ja englantia.

Pidetään yhteyttä

Tilaa saadaksesi uusimmat päivitykset ja eksklusiiviset Coway-tarjoukset.

¹ Coway-ilmanpuhdistinten on todistettu sitovan pölyä, siitepölyä, hilsettä, viruksia ja bakteereja ilmasta KCL-testien (Korea Conformity Laboratories) perusteella. Ne on testattu 30 ㎥ kokoisessa kammiossa Korea Air Cleaning Associationin standardin (SPS-KACA 002-132:2018 Modified) mukaisesti 0,01 ㎛:n hiukkasten poistonopeuden mittaamiseksi. Se testattiin suurimmalla tuulettimen nopeudella normaaleissa huonelämpötila- ja kosteusolosuhteissa. Suorituskyky voi vaihdella asiakkaiden todellisessa elinympäristössä.

²

99,9 % viruksista, bakteereista, sienistä ja siitepölystä poistettiin ilmasta Cowayn ilmanpuhdistimilla GreenHEPA™-teknologialla sovelletuilla suodattimilla, jotka perustuvat Japan Food Research Laboratories (JFRL) -testaukseen JEM 1467 -standardin mukaisesti. Testattu AIRMEGA AP-1516D, AIRMEGA AP-1220B, AIRMEGA MIGHTY ilmanpuhdistimella ja myös AIRMEGA 150, AIRMEGA 250, AIRMEGA 300S, AIRMEGA 400S.

Kaikki JFRL:n testaama ja sai yllä olevat tulokset alla määritetyn ajan kuluessa:

  • Virus: Testattu Escherichia coli -faagilla ΦX174 NBRC 103405, 60 minuuttia
  • Bakteerit: Testattu Staphylococcus epidermidis NBRC 12993:lla, 60 minuuttia
  • Sieni/home: Testattu Penicillium citrinum NBRC 6352:lla, 60 minuuttia
  • Siitepöly: Testattu seetri siitepölyuutteella, 30 minuuttia

Testattu influenssa A -viruksella (H1N1) ja Staphylococcus aureuksella Coway’s Green HEPA -suodatinväliaineella Japan Food Research Laboratoriesin (JFRL) toimesta, eikä materiaalista havaittu kasvua 24 tunnin huoneenlämmössä.

Molemmat testit suoritettiin pienille testikappaleille, jotka on leikattu Green HEPA -suodatinmateriaalista, joten tätä vastuuvapauslauseketta voidaan käyttää kaikkiin Cowayn tuotteisiin, jotka käyttävät tätä suodatinta.

  • Virus: Testattu influenssa A viruksella (H1N1), 3 cm x 3 cm autoklavoitu kappale
  • Bakteerit: Staphylococcus aureus, siirrostettu 50 mm x 50 mm näytekappaleeseen.

³

Testattu ihmisen koronaviruksella (HCoV-OC43) Coway GreenHEPA™ -teknologialla sovelletulla suodatinväliaineella BioPS Co., Ltd:n toimesta, Etelä-Koreassa viruksenpoistotutkimuksiin erikoistunut tutkimusorganisaatio. Testimenetelmä oli suodatinmateriaalikuponkitesti neutralointitehokkuuden tarkkailemiseksi. Kahden tunnin huoneenlämmössä pidetyn hoidon jälkeen viruksesta poistui yli 99,999 % sen jälkeen, kun virus joutui kosketuksiin suodatinväliaineen kanssa, mikä johti viruksen neutraloitumiseen tai inaktivoitumiseen. Samat tulokset näytetään 12 tunnin ja 24 tunnin kuluttua. Tämä erityinen testi suoritettiin käyttämällä ihmisen koronavirusta (HCoV-OC43) kokeellisena malliviruksena (ei Covid-19 (SARS-CoV-2)), koska OC-43 on yksi seitsemästä koronavirustyypistä, jotka voivat tartuttaa ihmisiä.

Huomautus: Ilmanpuhdistinten tiedetään olevan tehokkaita Covid-19:n ehkäisyssä. Sitä ei kuitenkaan koskaan pitäisi pitää ensisijaisena virusinfektion menetelmänä. Käsien puhdistaminen, kontaktien välttäminen ja suljetuissa tiloissa olemisen välttäminen julkisilla paikoilla ovat välttämättömiä mahdollisen virusinfektion riskin minimoimiseksi. Coway tukee kaikkia potilaita ja lääketieteen ammattilaisia ​​ympäri maailmaa, jotka työskentelevät väsymättä vaarallisten virusten leviämisen ehkäisemiseksi ja parantamiseksi.

* Hiukkasten CADR (Clean Air Delivery Rate) on testattu GB/T18801-2015 mukaisesti sertifioidussa kolmannen osapuolen laboratoriossa.

Mittausspesifikaatiot on määritelty GB/T 18801-2015:ssä, jonka mukaan testikammiossa, jossa on määrätty tilavuus (V-kammio), on määritettävä kaksi hiukkaspitoisuuden vähenemisnopeutta: luonnollinen vaimenemisnopeus inaktiivisella ilmanpuhdistimella (knat) ja vaimenemisnopeus. havaittu mittauksissa, jotka suoritettiin 30 ㎥ kammiossa, joka on tyhjä lukuun ottamatta pöydälle asetettua ilmanpuhdistinta, kahta tuuletinta ilman sekoittamiseksi ja kierrättämiseksi sekä joitain mittausoheislaitteita (pääasiassa putkia). Kammion lämpötila pidetään 25 ± 2 °C ja suhteellinen kosteus 50 ± 10 %. Tupakansavua käytetään testiaerosolina ja > 0,3 µm:n hiukkasten lukumäärä mitataan sisäilmanpuhdistimen (kAC) optisella aerosolispektrometrillä. Vaimenemisnopeudet k määritetään hiukkaspitoisuuden C(t) mitatusta ajallisesta vaimenemisesta alkaen alkupitoisuudesta CO:

* Huoneen koko on laskettu standardin NRCC-54013 mukaan CADR-testauksella GB/T18801-2015 mukaan.

NRCC: Ilmanpuhdistimien testausmenetelmä

Huoneen kokokaava: Huonekoko = 0,26*CADR

Huomautus: Suorituskykytulokset voivat vaihdella asiakkaiden todellisen käyttöympäristön mukaan.

* Coway Green-HEPA -suodatin on antibakteerinen pintakäsitelty biosideilla tiabendatsolilla ja hopeanatriumzirkoniumvetyfosfaatilla. Tämä estää homeen, virusten ja bakteerien kasvun, mikä pidentää suodattimen käyttöikää.

Saatavilla olevat kaupat

Hinnat jälleenmyyjillämme, myymälässä ja verkossa voivat olla vanhentuneita. Tarkista hinta ja varastosaldo jokaiselta jälleenmyyjältä.

Kotiinkuljetus

Ilmainen agenttitoimitus

Ympäristövastuu

Välitämme tämän päivän ja huomisen

Vuoteen 2050 mennessä saavutamme RE100 (uusiutuva energia 100 %) ja nolla hiilidioksidipäästöjä. Coway valittiin Carbon Management Sector Honors -palkintoon 10 peräkkäiseksi vuodeksi sitoutumisestamme ilmastonmuutokseen. Lupaamme olla osamme globaalina perheenä.

Olemme osa YK:n Global Compactia

Liityimme YK:n Global Compactiin (UNGC) kesäkuussa 2006 ja noudatamme sen kymmentä ihmisoikeuksia, työtä, ympäristöä ja korruption vastaista periaatetta. Tämä täyttää roolimme yrityskansalaisena – kansalaisena, joka tavoittelee kasvuaan ja tekee osansa kohdatakseen ja ylittääkseen sosiaalisen vastuunsa.

Tuemme YK:n ilmastonmuutosta koskevaa puitesopimusta

Ilmastonmuutos on yksi aikamme suurimmista haasteista. Haluamme Cowaylla olla myönteinen toimija ilmastonmuutoksessa ja varmistaa, että se pidetään turvallisella tasolla yhteisöille ja ympäristölle maailmanlaajuisesti. Tämä vaatii merkittäviä investointeja ja yhteistyötä. Olemme osallistuneet COP21 vapaaehtoiseen yritysten hiilidioksidipäästöjen vähentämissuunnitelmaan.

Olemme mukana Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksien maailmassa

Coway on ollut jatkuvasti nimetty Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksissä (DJSI) Aasian ja Tyynenmeren alueella vuodesta 2013 ja DJSI Worldissä vuodesta 2016.

Ympäristökompensoitu toimitus Schenkeriltä

Kaikki toimitukset Enköpingin varastostamme tapahtuvat ympäristöystävällisellä toimituksella DB Schenkeriltä.