AP-1008DH

Ale!
AP-1008DH
AP-1008DH
AP-1008DH
AP-1008DH
AP-1008DH
AP-1008DH

AP-1008DH

Coway AP-1008DH on erittäin hiljainen ja tehokas, Asthma Allergy Nordicin hyväksymä* supertehokas ilmanpuhdistin. Ilmanpuhdistin huolehtii jopa 73-neliöisestä tilasta ja se on erityisesti kehitetty poistamaan vahvoja hajuja esimerkiksi hajuvesistä, tupakasta jne. Siinä on palkittu nahkadesign ja neljä suodatinta, jotka tekevät siiät markkinoiden tehokkaimman ilmanpuhdistimen. (*Suositus koskee enintään 20 m2 tilaa käyttötilassa 1)

Suositeltu
huonekoko 73 m2

Coway_AP-1008DH-NAA-416x617

Olen AP-1008DH.

Palkittu nahkadesign ja nelivaihesuodatus tekevät minusta sekä tyylikkyyden että tehokkuuden edelläkävijän. Hiljainen tehoni puhdistaa jopa 73-neliöisen tilan ilman.

Coway_AP-1008DH-NAA-416x617

Ruotsin Astma- ja allergialiiton suosittelema

Tehoa ainutlaatuisessa nahkapuvussa.

Ilmanlaatua ja tyylipisteitä.

Tehoa ainutlaatuisessa nahkapuvussa.

Otan tosiaankin huoneen haltuun.

Hiljainen tehoni puhdistaa jopa 73-neliöisen tilan ilman.

 

Lepuuta silmiäsi minussa.

Palkittu nahkadesign ja nelivaihesuodatus tekevät minusta sekä tyylikkyyden että tehokkuuden edelläkävijän.

 

Suodata enemmän.

Esisuodatin, MCC-ainesuodatin, hajusuodatin ja HEPA-suodatin suodattavat ja puhdistavat sisäilman. Monipuolisen suodatinsarjan ansiosta ilmanpuhdistin puhdistaa ilmasta jopa 0,26 mikrometrin kokoiset hiukkaset peräti 99,5-prosenttisesti.

 

Korkealaatuiset tuntosarvet.

Tunnistan kodin ilmanlaadun ja säädän itseni automaattisesti tarvittavalle puhdistustasolle. Kaikissa Coway-ilmanpuhdistimissa on korkealaatuinen hiukkasanturi, mutta vain minulla on kaasuhiukkastunnistin, joka havaitsee tarkasti esimerkiksi maaleista, huonekaluista, lattialiimasta jne. irtoavia kaasuja.

 

Nenäsi kiittää minua.

Erityisesti kehitetty poistamaan voimakkaita hajuja esimerkiksi hajuvesistä ja tupakasta. Asthma Allergy Nordicin (*suositus koskee enintään 20 m² huonekokoa käyttötilassa 1) sekä Britannian allergialiiton hyväksymä.

Elämää varten suunniteltu

Nelivaiheinen suodatus – Esisuodatin, MCC-ainesuodatin, hajusuodatin ja HEPA-suodatin, jotka suodattavat ja puhdistavat sisäilman. Sano hyvästit myös tupakan- ja ruoankärylle. Tämän suodatinsarjan ansiosta ilmanpuhdistin puhdistaa ilmasta jopa 0,26 mikrometrin kokoiset hiukkaset peräti 99,5-prosenttisesti.

Varasuodatinpakkaus Coway AP-1008DH:lle – Pakkaus sisältää suodattimet yhden vuoden käyttöä varten (kaksi MCC-ainesuodatinta, yhden hajunpoistosuodattimen ja yhden HEPA-suodattimen).

Suodattimet poistavat seuraavia aineita:

Esisuodatin – Antibakteerisilla materiaaleilla käsitelty, suodattaa kaiken tomuhiukkasista siitepölyyn, homeeseen sekä hiuksiin ja eläintenkarvoihin.

MCC-ainesuodatin – MCC-ainesuodattimessa on yhdistettynä kolme erityyppistä suodatinta yhdeksi monipuoliseksi suodattimeksi. Se poistaa esimerkiksi siitepölyn, myrkylliset kaasut, virukset ja bakteerit, kuten influenssavirukset ja legionellanakteerit. Epäilemättä korvaamaton pahimpana siitepölyaikana kärsiville tai usein nuhasta kärsiville.

Hajunpoistosuodatin – Poistaa esimerkiksi ruoankäryn, haitalliset kaasut sekä ikävät kodin hajut.

HEPA-suodatin – Erittäin tehokas HEPA-suodatin poistaa hienotkin hiukkaset, homeitiöt, pakokaasut ja tupakansavun, ja samalla antibakteeriset ominaisuudet huolehtivat siitä, että suodattimeen tarttuvat virukset eivät leviä.

Suodatinpakkaus – Jos tarvitset uusia suodattimia Coway AP-1008DH:oon, täydellisiä suodatinpakkauksia myydään erikseen.

Sleep Mode – Coway-AP-1008DH huomaa, kun huone pimenee, ja ottaa automaattisesti käyttöön Sleep Mode -lepotilan, jonka käynti on äärimmäisen hiljainen.

Kaasuhiukkastunnistin – Kaikissa Coway-ilmanpuhdistimissa on korkealaatuinen hiukkasanturi, mutta vain AP-1008DH:ssa on kaasuhiukkastunnistin. Se havaittsee kaasuja, joita voi lähteä maaleista, huonekaluista, lattialiimoista jne. Puhallin mukautuu täysin automaattisesti, jos näiden pitoisuudet ovat liian korkeita.

Silent Mode – Edelleen huipputehokas, mutta äänitaso on huomaamaton.

Eco Mode – Kun epäpuhtauksia ei havaita 30 minuuttiin, tuuletin pysähtyy automaattisesti energian säästämiseksi. Hiukkasanturi on kuitenkin aina aktiivinen ja se käynnistää puhaltimen, jos hiukkaspitoisuus kasvaa.

Muotoilu – Tehokas ja helppokäyttöinen ilmanpuhdistin, josta saat vielä tyylipisteitäkin. Coway AP-1008DH uskaltaa pitää tyylistä kiinni moitteettomasta ilmanlaadusta tinkimättä.

Play Video

Onko sinulla kysymyksiä?

We only speak English and Swedish.

Soita meille numeroon:

Ota meihin yhteyttä kautta:

Teknisk information

Model AP-1008DH
Färg Brun
Material Plast
Typ Luftrenare
Luftflöde 350 m3/h
Spänning 230 V
Djup 194 mm
Bredd 354 mm
Höjd 645 mm
HEPA-filter Ja
IP-Klassning IP20
Rumstorlek 73 m2
Ljudnivå 22-48 db(A)
Effekt 5-45W
Timerfunktion Nej
Vikt 7,3 kg
Manual PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AP-1008DH”