BTS_landing_page_hero_image

BTS - Cowayn globaali brändilähettiläs

Levittää onnea koteihin ympäri maailmaa

Coway ilmoittaa ylpeänä uudesta yhteistyöstä kansainvälisen musiikkisensaatio BTS:n kanssa. Työskentelemme yhdessä näyttääksemme Cowayn terveystuotteiden edut kotiympäristölle.

Yhteistyökumppaneita kotiterveyden parissa

Cowayn brändilähettiläinä BTS auttaa näyttämään maailmalle kodin terveyden tärkeyden, joka alkaa ilmasta. Cowayn ilmanpuhdistin poistaa ei-toivotut hiukkaset ja ilman epäpuhtaudet parantaakseen oloasi.

Cowayn olemassaolo on puhtaamman, terveellisemmän ja paremman elämäntavan luominen. Kotona viettämämme ajan arvo on suuri osa elämänlaatuamme mitatessa. Joten ajattelemme muutakin kuin tuotteita. Suunnittelemme ihmisten, tuotteiden, huoneiden ja kokemusten välisen harmonian.

BTS_sitting
HyperCaptive_Filtration_forest_hepa

Teknologiavetoinen, puhdas ilma kaikille

Hengitä puhdasta ilmaa ja nauti paremmasta terveydestä HyperCaptive-suodatuksen avulla.

Hengitä puhdasta ilmaa ja nauti paremmasta terveydestä HyperCaptive-suodatuksen avulla.

Haluamme Cowaylla varmistaa hyvinvointisi; Tästä syystä kehitimme alan johtavan HyperCaptive-suodatusprosessin, joka poistaa jopa 99,999 % nanokokoisista, jopa 0,01 μm¹ kokoisista hiukkasista.

Yhdessä patentoidun ja laboratoriossa testatun Coway GreenHEPA ™ -teknologian kanssa suodattimemme keräävät ja neutraloivat kaikki haitalliset hiukkaset².

Pyrimme ylivoimaiseen puhtauteen suodattamalla pienimmätkin allergeenit, bakteerit, pölyn, homeen, siitepölyn, virukset ja pahat hajut ja VOC-yhdisteet.

Tutustu ilmanpuhdistimiimme

Airmega 15

Minut on rakennettu kestäväksi, ja olen palkittu.

Airmega 300S

Olen älykäs ilmanpuhdistin kaksinkertaisella ilmanotolla.

Airmega Jet

Olen ensimmäinen uraauurtavan MegaJet ™ -tekniikan käyttäjä

Airmega Hue&Healing

Olen pienikokoinen, mutta suuritehoinen.

Ilmanpuhdistin

AP-1008DH

73 m2

Ilmanpuhdistin

AP-1008CH

73 m2

Ilmanpuhdistin

Airmega Storm

100 m2
BTS_white_background_cropped

Miksi ostaa Cowayn ilmanpuhdistin?

Eteläkorealainen muotoilu ja laatu tunnetaan laajalti ja Cowayn avulla saat ilmanpuhdistimen, joka on suunniteltu tarkasti, tarkasti ja parhaalla materiaalivalinnalla. Lähes kaikki mallit ovat itsenäisesti testattuja ja Asthma Allergy Nordicin suosittelemia, mikä on asiakkaasi turva. Älykkäillä teknisillä ratkaisuilla, kuten hiukkasanturi, valoanturi, ekotila ja automaattinen käyttö, Cowaysta tulee joustavin ja ympäristöystävällisin ilmanpuhdistin, joka hoitaa itsensä täysin automaattisesti riippumatta siitä, missä ympäristössä se sijaitsee.